2777
2789

دوستای گلم من تصمیم گرفتم باردار بشم . بهم بگید قبل از بارداری چیکار باید بکنم . چه زمانی برای بارداری مناسبه . آزمایش خاصی لازمه بدم ؟ مکمل خاصی بخورم ؟ 

سلام عزیزم.تبریک میگم❤منم قبلا اقدام کردم ولی درست نبود اقدامم.درحال حاضر دارم روی تغذیه خودمو همسرم کار میکنم.دکتر برای چکاپ کلی هم من و همسرم رفتیم هرشب فولیک اسید میخورم

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜

بله برو دکتر خودش چکاپ مینویسه

و بهت اسید فولیک میده

موفق باشی

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بایدبری مرکزبهداشت آزمایشات قبل بارداری وپاپ اسمیربدی وحداقل دوماه قرص یدوفولیک بخوری 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

قبل از بارداری دکترتون رو انتخاب کنید خود دکتر براتون آزمایش پیش از بارداری می‌نویسه . بعضی از دکترها آزمایش پاپ اسمیر و تیروئید هم مینویسند . سه ماه هم قرص اسید فولیک خوبه بخورید 

از ۳ ماه قبل اسید فولیک بخور ،ماه آخر اسید فولیک نخور فمیبیون ۱ بخور،یه سری آزمایش هست باید انجام بدی.تو آزمايش مشخص میشه لازم بود واکسن میزنی.اگر تپلی وزن کم کن.معاینه زنان و سونوگرافی و پاپ اسمیر هم انجام بده

رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم
سلام عزیزم.تبریک میگم❤منم قبلا اقدام کردم ولی درست نبود اقدامم.درحال حاضر دارم روی تغذیه خودمو همسرم ...

الان دیگه بایدیدوفولیک بخوری منم دارم میخورم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
چرا؟؟

چون مرکزبهداشت به من داد ترکیب اسیدفولیک وید هست من ازتابستون میخورم تواقدامم

چون مرکزبهداشت به من داد ترکیب اسیدفولیک وید هست من ازتابستون میخورم تواقدامم

اهان اخه من ۱ بسته دارم هنوز 😆😂پووووول دادیم بهش حیفه تا تموم نشه میخورم خخخخ 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜