2777
2789
عنوان

قبل بارداری چیکارا باید انجام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 27 پست

من یه عالمه داشتم اسیدفولیک ولی همه روریختم دوریدوفولیک رومرکزبهداشت رایگان میده 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

من که رژیم خاصی نگرفتم فقط جیگرنمیخورم وگلپر وچای سبز

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جگرویتامین آخیلی زیادداره بچه ناقص میشه گلپرهم گفتن هرکی میخادباردارشه نبایدبخوره وچای سبز

چجوری رو تغذیه خودتون و همسرتون کار میکنید ؟ رژیم خاصی گرفتید ؟

اگه پسرمیخوای چیزای گرم بخورچای روبانبات بخور

دختر بیشتر دوست دارم . اما ترجیح میدم کارایی رو جدی بگیرم که منجر به بارداری و زایمان خوب بشه و عوارض کمتری برای خودم بعد از زایمان پیش بیاد . 

خدا خودش کمک کنه .