2777
2789
عنوان

برای عید چی خریدین یا قراره بخرین

| مشاهده متن کامل بحث + 3295 بازدید | 74 پست
من کار زیبایی نکردم وقت میکروبلاگینگ ابرومو کنسل کردم نچرال بیشتر دوس دارملباس میخرم چیزی شیک باشه و ...

مبارکت باشه 

چقدر با سلیقه💅

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل پسرتو ببوس مبارکش باشه انشالله به سلامتی بپوشه برای ۷ودت چه رنگی پسند کردی ؟ چه مدلی ؟

فداتشم عزیزم مرسی از محبتت.

من خواهر تو زندگیم جز رنگ مشکی و طوسی چیزی نپوشیدو از بچگی همین بودم امسالم اگه چیزی بگیرم همون مشکی هستش.

شما چی چه رنگی پسند میکنی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نمیدونم، حس و حالش نیست. با بچه کوچیک، ماه رمضونم که هست جایی نمیریم. چرا الکی دم عید یه لباس رو چند ...

کار درستی میکنی ولی یه گرد گیری کوچیک برای دل خودت و شوهرت حتما بکن حس خوبی به ادم دست میده 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

من خودم موندم چی بخرم دلم استایلع خانومانه میخواد ولی اونو نمیشه همه جا پوشید فقط تو مهمونی میشه پوش ...

مد که دو روزه از بین میره بگرد یه چی که خوشگل بود و دوس داشتی و بخر گلم.😚

نمیدونم کرم و قهوه ایی مده سورمه ایم جدیدن علاقمند شدم ،راستش پاهام لاغرن باید ترکیب رنگی بردارم پا ...

کفش بالرین کفش نوک تیز اینا گفتن ترنده من از ترند فراریم !دلم میخواد لوفر پاشنه بلند بخرم ولی اونم به استایل کلاسیک و رسمی میاد نه خانومانه 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
نمیدونم کرم و قهوه ایی مده سورمه ایم جدیدن علاقمند شدم ،راستش پاهام لاغرن باید ترکیب رنگی بردارم پا ...

خیلی زیباست بانو جان 

منم هنوز نخریدم 💜

برا دختر ۱۳ سالم چی استایلی بگیرم شیک

گل دخترتو ببوس 💋

ببین خودش چی پسند میکنه بانو جان 👗👚

معمولا هر چی مده و شیک باشه