2777
2789
عنوان

برای عید چی خریدین یا قراره بخرین

| مشاهده متن کامل بحث + 3295 بازدید | 74 پست
حالا اگه لباس رسمی سر کار هم لازمت میشه چی ؟میدونی چیه دارم گول میخورم که چون لباس دیپلمات ترند شده ...

قطعا باید لباس رسمی هم لحاظ بشه 

نمیشه هردو رو سوا بخری یعنی یه لباس مهمونی 

و یه لباس فرم رسمی ؟

چون شما کارمند هستی باید به فکر اونم باشی دیگه نه؟

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

قطعا باید لباس رسمی هم لحاظ بشه نمیشه هردو رو سوا بخری یعنی یه لباس مهمونی و یه لباس فرم رسمی ؟چون ش ...

همین تازگیا یه دامن خریدم کمربند داره و کاملا مجلسی میگم یه کت تک بخرم براش واسه مهمونی خوبه یه تیپ رسمی هم واسه کار ولی کیف و کفش رو موندم چه کنم دلم کفش لوفر پاشنه بلند میخواد ولی به نظرت میاد به کت دامن ؟کت ذغالی باشه دامن مشکی تاپ یقه اسکی صورتی شال صورتی و کیف هم از این طرح مرواریدها صورتی تیپ رسمی هم یه مانتو تک رسمی شلوار رسمی دارم با اون ست میکنم به جاش یه جین میخرم بمونه تو کمد تابستون مصرف بشه ولی کیف رسمی چی 🤔بذارم همون مهر بخرم بهتره اینجوری بهار و تابستونم با یه کیف گوگولی بگذره خوبه 

اینایی که گفتم چطورن به نظرت کجاشو تغییر بدم ؟و کفش چی خوبه ؟

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین تازگیا یه دامن خریدم کمربند داره و کاملا مجلسی میگم یه کت تک بخرم براش واسه مهمونی خوبه یه تیپ ...

هر وقت میری کفش بخری حتما لباس تو بپوش ببین با چی ست میشه 

اینا که گفتی شخصی هی باید ببینی چی بهت میاد و باهاشون راحت تری 

شغلتون چیه ؟

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

هر وقت میری کفش بخری حتما لباس تو بپوش ببین با چی ست میشه اینا که گفتی شخصی هی باید ببینی چی بهت میا ...

میشه نگم ؟لو میرم چون ☹️از بس از خودم تو کامنتا گفتما🤦🏼‍♀️دیگه ترسیدم 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
میشه نگم ؟لو میرم چون ☹️از بس از خودم تو کامنتا گفتما🤦🏼‍♀️دیگه ترسیدم

خوب شد نگفتی خودم الان یهو یادم آمد اینجا سریع لو میریم 

ببخشید نباید می پرسیدم 

حق با شماست 🎀

خوب شد نگفتی خودم الان یهو یادم آمد اینجا سریع لو میریم ببخشید نباید می پرسیدم حق با شماست 🎀

تشکر فراوان از شعور بالای شما استارتر عزیز 🌹

تشکر فراوان از شعور بالای شما استارتر عزیز 🌹

فداتون بشم گل نازم بمونی برام دوست عزیزم😚😚😚💐

فداتون بشم گل نازم بمونی برام دوست عزیزم😚😚😚💐

ارادت 💗

تقریبا این مدلی عکس پیدا نکردم خودم مغازه تزیینات لباس دارم عکس از اینستا میارن من الان دسترسی به ای ...

خیلی قشنگه 👗

چند روز قبل آبان برای اولین بار۱ودو دهم زدم لبم باریک بود دوست دارم بیشتر تغییر کنه

معمولا چند وقت بعد از زدن کامل از بین میره ؟

امسال1404 رنگ کرم و قهوه ای مود هست. من برای توی پارک بلوز شلوار ایموجی کرم نسکافه ای گرفتم برای مراسم های مهم ساپورت، سارافون، شال و کلاه و کفش تقریبا مجلسی خریدم با یک کفش تخت کرمی😉😊