2777
2789
عنوان

برای عید چی خریدین یا قراره بخرین

| مشاهده متن کامل بحث + 3295 بازدید | 74 پست
من اخر هفته عروسیمه فلن برای چمدونم کلی لباس اینا گرفتم ☺️ باید برای عیدمم بگیرم ینی؟؟

مبارکت باشه عزیزم انشالله خوشبخت بشی، اگه لباس داری الکی پول خرج دوباره خریدن لباس نکن هدر ماله

من کار زیبایی نکردم وقت میکروبلاگینگ ابرومو کنسل کردم نچرال بیشتر دوس دارملباس میخرم چیزی شیک باشه و ...

بعد ژل و مژه موند که 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اخر هفته عروسیمه فلن برای چمدونم کلی لباس اینا گرفتم ☺️ باید برای عیدمم بگیرم ینی؟؟

وای بچه ها عروس داریم 

قلی لی لی لی 

گل بریزین پای عروس خانم مبارک باشه عزیز دلم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌷⚘🌼🌻🌺💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐⚘💮

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

مبارکت باشه عزیزم انشالله خوشبخت بشی، اگه لباس داری الکی پول خرج دوباره خریدن لباس نکن هدر ماله

ممنون عزیزدلمم❤️اره کلی لباس گرفتم دیگ لازم ندارم 🙆🏻‍♀️

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

من خودم موندم چی بخرم 

دلم استایلع خانومانه میخواد ولی اونو نمیشه همه جا پوشید فقط تو مهمونی میشه پوشید از طرفی اصلا حاضر نیستم لباسی که همه میپوشن و رنگی که مده بخرم !موندم چه کنم 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
به سلامتی بپوشی بقیه رو چه رنگی می خری خوشگل خانم ؟

نمیدونم کرم و قهوه ایی مده  سورمه ایم جدیدن علاقمند شدم ،راستش پاهام لاغرن باید ترکیب رنگی بردارم پایین تنم پرتر از بالا نشون بده هرچی خریدم شلوار راسته مایل به بگ کوتاه رنگ روشن با مانتو کتی تیره تره همون رنگ ولی کفش نمیدونم چی شیکه امسال

نه ریگه هرچی داری و دوباره نباید بخری خرج اضافه هست عروس خانم 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

بعد ژل و مژه موند که

من ژل اینا نزدم تاحالا

لبام قلوه ایه 

شاید یمقدار گونه نیاز دانشه باشم ولی خب فعلا نچرالم مثلا🤣

مژه خودم هیدن میزارم خیلی طبیعی میزارم شیکه 

اکستیشن دوس ندارم چون عادت ندارم ب مژه یمدت طولانی 

بخوام جایی برم میزارم 

من فقط برا پسرم کفش و لباس شلوار خریدم خودمون هیچی هنوز

گل پسرتو ببوس مبارکش باشه انشالله  به سلامتی بپوشه 

برای ۷ودت چه رنگی پسند کردی ؟ 

چه مدلی ؟