2777
2789
عنوان

قلق های تمیزکاری خونه

281 بازدید | 16 پست

خانومای کدبانو و وسواسی بیاین بگین چه تجربیاتی برای همیشه تمیز نگه داشتن خونه دارین،یا از چه روشی استفاده میکنین؟

و اینکه چدن گاز چجوری تمیز میشه 😭😂

چدن گاز اگه چدنش اصل باشه با لوله باز کن یا پودر معجزه میشه عین روز اولش.

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوله باز کن من میزنم، پودر معجزه دیگه چیه، کجاها دارن

پودر نانو هست چربی زدا عکسش رو الان می فرستم.

بعضی عطاریا دارن،،،،دی.جی کالا و ترب هم داره.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

پودر لباسشویی؟ینی تو تشت با لوله باز کن میزارین بمونه؟

نه یه پودر دیگه هست عکسش رو فرستادم.

آره عزیزم فقط حواست باشه دستکش بپوشی و ماسک بزنی.

و یه قسمتش اگه خواستی امتحان کن اگه خراب نشد بعد کلش رو بذار تو لوله باز کن و آب من هر دو رو قاطی می کنم تنها نمی ریزم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لوله باز کن من میزنم، پودر معجزه دیگه چیه، کجاها دارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در حدی ک هیچوقت یک ظرف کثیف هم نباشه؟یا سرامیکا همیشه برق بزنه؟

تو اون تاپیک دیدم ریپلای کرده بودی تعطیل شده بود. نتونستم جواب بدم

من مرتب نیستم ولی یک دهم استارتر اون تاپیکم کثیف و شلخته نیستم 

مثلا من هفته ای یکبار رو حتما جارو و تی میکشم کل خونه رو ، خیلی وقتا وسطای هفته هم میبینم آشغال ریخته یه جارو میکشم زیر میز و رو فرشا رو 

الان مثلا جمعه کل خونه رو جارو تی کشیدم 

دوشنبه تو هال جاروی سرسری زدم یعنی مثلا زیر مبلا رو جارو نزدم 

ظرفم اینجوری نیست که همیشه سینک پر باشه ولی در روز مثلا دو بار ظرف می‌شورم دیگه بین اون دو بار مدام ظرف کم کم جمع میشه تو سینک 

گازم معمولاً روزی یه بار تمیز میکنم بعضی وقتا میبینی تنبلی میکنم یه روز دست نمی‌زنم 

آخه این کثیف و نامرتبا که دیدم تو سایت و اینستا عکس میذارن کلا فکر نکنم هفته ای یه بارم گاز تمیز کنن 

تو هالم معمولا لباس و چیز دیگه نریخته برعکس اونا 

البته من بچه‌ها م بزرگن کمکم نمیکنن اصلاااا ولی حداقل تو هال چیزی نمیریزن