همه ی بچه های کلاس با پسرا صمیمین و همدیگرو ب اسم کوچیک صدا میزنن و حتی بعضی وقتا با هم میرن نهار... ولی من هنوز با این ک 4 ماه گذشته هنوز پسرا رو با "شما" خطاب میکنم... البته دوستان فقط ب خاطر اینکه کاملا شرایطمو درک کنید و بتونید بهتر راهنماییم کنین اینو میگم ک من خداروشکر هم زیبایی خدادادی دارم و هم شاگرد اول کلاسمونم ولی خب ب خاطر اینکه خیلی از پسرا خجالت میکشم اونام با من خیلی محترمانه و رسمی رفتار میکنن در حالی ک سر ب سر بقیه ی دخترا میزارن و شوخی میکنن و...ی پسره هم هست تو کلاسمون ک خیلی ب من توجه میکنه ولی میگم بیچاره جرئت نمیکنه مثل بقیه با من شوخی کنه... هرچند مامانم میگه الان همه ی اون پسرا تو دلشون تو رو تحسین میکنن ک انقد دختر سنگینی هستی و همه ی پسرا دلشون می خواد با ی دختر سر سنگین ازدواج کنن تا ی دختری ک ب راحتی با هر پسری شوخی میکنه... ولی خب هر چی باشه منم انسانم بعضی وقتا دلم می خواد از طرف ی جنس مخالف بهم محبت بشه... دوستان اگه شما جای من بودین یکم صمیمی تر میشدین یا همینجوری می موندین؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا ما ک دو روز ب زور دانشگاه می رفتیم راست میرفتیم راستم برمیگشتیم باکسی هم شوخی نمیکردیم . ادم خعلی چیزا دلش میخواد ولی خب هرکسی خودش مصلحت خودشو میدونه
البته من اصلا خجالتی نبودم ولی به خاطر اعتقاداتم نمی خواستم با پسرا صمیمی بشم . چون چادری بودم پسرها هم طرفم نمیومدن. همین حس شما رو داشتم . دوست داشتم توجه کنن بهم. ولی خب کاری نکردم که به این احساسم جواب بدم. یعنی اعتقادم می گفت. به هرحال به یک حریم هایی معتقد بودم.
دنیا ارزش نداره منم مثل شما بودم بابا بزن برقص حال کن..بزن تو سر کلشون به اسم کوچک صدا بزن..روحیه ...
منم نظرم همینه. من انقدر سرسنگین بودم که کسی جرات نمیکرد دو کلمه باهام حرف بزنه. من که قصد ازدواج با هم کلاسی نداشتم منم باید باهاشون گرم صمیمی برخورد میکردم
خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
به پسرای مقاطع بالاتر چراغ ارائه بده، اگه قراره چراغ بزنی 😄
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"