2777
2789
عنوان

کلاسمون مختلطه و من شدیدا خجالتی...

| مشاهده متن کامل بحث + 4106 بازدید | 51 پست

دختر مغرورش خوفه مثل من با این که خیلی شوخم با دوستام خیلی بگو بخند دارم ولی اصلا با پسرا گرم نمیگیرم خیلی مغرور نه برای جذب کردن ولی پسرای الان خیلی پررون اگه یکم رو بدی ولت نمیکنن 😐😑

خیلی جذابم ن             امیلیا دنسر کی بودی تو     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درضمن ترم اول بنظرم بهتره اول ادمهارو شناسایی کنی بعد راجبه نوعه برخورد تصمیم بگیری

من الان با بعضی از پسرای کلاسمون هنو تنها ارتباط یک سلام هست حتی با بعضیا همونم نیست

ولی یک عده ی خیلی خیلی محدودی هستن که راحت تر میشه باشون برخورد کرد 

البته من هیچوقت با هیچکدومشون بیرون نرفتم 

چون خوشم نمیاد

دنیا ارزش نداره منم مثل شما بودم بابا بزن برقص حال کن..بزن تو سر کلشون به اسم کوچک صدا بزن..روحیه ...

خب میتونه با دخترا بزنه و برقصه و حال کنه...چرا پسرا..یعنی دنیا اینقد با ارزشه ک ادم شخصیت خودشو بیاره پایین و با هر پسری ک شد ولو همه کلاسی بزنه و برقصه و شادی کنه ک چی بشه..من ک درست نمیدونم با پسر صمیمی شدن

منم سنگین بودم قیافه امم خوب بود و واقعا هم پسرای خفن دانشگاه منو خواستن ولی واقعیت اینه که به نظرم خیلی بچه بودن برای همین خودم طرفشون نمیرفتم 

((((مد)))) یعنی شبیه شدن همه کسانی  که فک میکنن( متفاوت اند).......

ببین عزیزم تو هر جمعی هستی نه مثل عقده ای ها رفتار کن که انگار با همه دعوا داری نه مثل  جلفها کا ادم حالش بد بشه باهاشون حرف بزنه متعادل باش در حد لزوم با پسرا حرف بزن با دخترا گرم بگیر یه دختر خوب تو کلاستون سوا کن  با اون باش .

منم مثل دوستای تو بودم باهاشون گرم میگرفتم مثل دوستای دخترم‌ ناهارم اگه دوستای دخترم میرفتن منم میرفتم😐😁اصلا تو جوجه دانشجو ها دنبال دوست پسر نبودم‌چه برسه ازدواج وشوهر😁😁😁😁

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

والا بستگي به خودت داره به نظر من چون اون همه مدت باهمين و قراره خوش بگذره صميمي شو ولي نه جوري كه آويزو شي و فكر بد كنن در حدي كه خودت احساس نكني از بقيه دوري و تك موندي...من از بچگي به خاطر كلاس زبان و ورزش مختلط و همينطور فاميلامون كه اكثرا پسرن خيلي با پسرا عادي برخورد ميكنم ديو دوسر كه نيستن آدمن:/ولي تاحالا نه اونا حرف نامربوطي زدن با رفتار بدي داشتن نه من يه دوستي با چند تا پسر اگه بلد باشي چطور رفتار كني و اونا هم آدماي بيخودي نباشن اصلا مشكلي نداره اتفاقا رو روابط اجتماعي و اعتماد به نفس خيلي تأثير مثبت داره

One day you'll leave this world behind..So live a life you will remember

یه جوری نباش که با دخترا هم حرف نزنی و اگه اینه که با پسرا فقط گرم نمیگیری کار درست رو میکنی و حیا شما هست که مانع میشه نه خجالت و حرف مادرتون درسته..و اینو بدون پسرا واسه دوردستها بیشتر سر و کله میشکونن

نه کسی میگفت سرسنگین نیستی نه کسی میگفت بی حیایی 

کلا خیلی شیطون و شر بودم ولی مودب بودم جلفم نبودم خیلی از پسرا میخواستن باهام اوکی شن ولی به نظر من اونا بچه بودن😁

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
خب میتونه با دخترا بزنه و برقصه و حال کنه...چرا پسرا..یعنی دنیا اینقد با ارزشه ک ادم شخصیت خودشو بیا ...

کلی گفتم..نگفتم که دیگه خودشو جر بده خخخ

خوب باشه با همون دخترا

اخه استارتر مشکلش با پسرا بود

والله مه که با همه دوروبریام صمیمی ام. یه جوری که همه هم میفهمن حد خودشونو نگه دارن. حتی الانم با همکارام صمیمی ام. از بچه های دانشگاهم با همسرم ازدواج کردم. هر کسی یه جوریه، هر کسی هم یه خصوصیت و میپسنده.