2777
2789
عنوان

کلاسمون مختلطه و من شدیدا خجالتی...

| مشاهده متن کامل بحث + 4106 بازدید | 51 پست

کارتون بسیار شایسته هست و درخور احترام 

احسنت ب پدرو مادرشما بابت تربیت همچین دختر خانومی

خیالت بابت ازدواج راحت باشه چون خدامیبینه و وقتی تو پاک و سرسنگین باشی باباقی مردا خداهم ی مرد خوب و بهت میده مثله اتفاقی ک برای من افتاد و من بخاطر رفتار های محجابانه و سنگین خودم قبل ازدواجم کاملا راضی ام از خودم و خداروشکر ک شما هم خیلی خیلی از همکلاسی هات خانومتری جوری ک مطمین  باش بقیه پسرا هم اینو میدونن و فهمیدن

اگه الان این حس دوگانگی تو ی شما ایجاد شده بخاطر جلف بازیای دخترای دیگه ست

تو فقط ی روز دوروزشونو میبینی 

واقعا اون سبک زندگی کردن خوب نیست و شایسته آدم با شخصیت ی مثله تو نیست

معمولا اونا از خانواده های با سطح فرهنگ پایین ترن

البته مطمئنا خودشون اینو قبول ندارن ولی حرف من توهین نیست و واقعیته 

فقط متوجه نیستن ک دارن چکار میکنن

تو خانوم بودنت تردید نداشته باش و ب حرفهای پر زرق و برق بقیه توجه نکن

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جوری نباش که با دخترا هم حرف نزنی و اگه اینه که با پسرا فقط گرم نمیگیری کار درست رو میکنی و حیا ش ...

آخه مگه قراره از بين اونا شوهر پيدا كنه؟اگه قرارم باشه يكي از اين خوشش بياد بهتره ك تو جمع عادي رفتار كنه و نظراتش و بيان كنه كه اخلاقشم شناخته بشه..ساكت بودن تو جمع فقط باعث ميشه كه هم به چشم نياد هم كسي اينو نشناسه..٢كلمه حرف زدن دليل بر بي حياي نيست من خودم خيلي از اينو اون شنيدم كه ميگن وقتي تو يه جمع يكي اصلا حرف نميزنه ما خوشمون نمياد ازش چون هم حس معذب بودن پيشش داريم هم اينكه ميگيم حتما بلد نيست حرف بزنه يا اعتمادبنفس نداره پس كلا سمتش نميريم

One day you'll leave this world behind..So live a life you will remember
آخه مگه قراره از بين اونا شوهر پيدا كنه؟اگه قرارم باشه يكي از اين خوشش بياد بهتره ك تو جمع عادي رفتا ...

من نگفتم حرف نزنه .گفتم کار خوب میکنه زیاد گرم نمیگیره .بعد حس کردم خانم گفتن یکی از همکلاسیها توجه میکنن بهشون .شاید ازدواجم بخواد صورت بگیره...منطق قضیه رو مادرشون میگن ...کار عالی میکنید عزیزم  ما که از مادرتون شما رو بیشتر نمیشناسیم