2777
2789
عنوان

خاله شوهرم 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1862 بازدید | 77 پست
تو خانواده شوهرت نذار بفهمن که ناراحتی از اینکه با فامیلات رفت و امد نداری. جوری باش که انگار برات م ...

۵ سال جلوشون سفره پهن کردم مث خانواده خودم دوسشون داشتم ولی اماااان از ذات بد

هرموقعم جاریم باشه اونام باشن جایی ماهم باشیم کلییی زخم زبون میزنن

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..

به مادر شوهرت چه ربطی داره😐😐😐متوجه نمیشم یعنی تو باید از مادر شوهرت اجازه بگیری بعد بری خونه مامانت یا خواهرت یا برادرت😐😐😐😐فقط بهم بگو چرا جدا نشدییییی

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ادم گیر زبون نفهم بچه ننه نیفته عزیزممن بخاطر دخترم دوس ندارم جنگو دعوا تو خونه باشه ک تو روحیش اثر ...

فقط توروخدا جلوی بچه دعوانکنین بزرگترین تروماهای الانم از دعواهای پدرمادرمه

به مادر شوهرت چه ربطی داره😐😐😐متوجه نمیشم یعنی تو باید از مادر شوهرت اجازه بگیری بعد بری خونه ماما ...

من اصلاا اونو حساب نمیکنم در حد ی سلام علیک ولی شوهرم صب ک میشه میره اونجا ریزه کارایی ک میخایم بکنیم ب مامانش میگ من هرکاری میکنم میگ اونم راهنمایی مسده اینم میاد میپره تو سر من هی غر میزنه اصن نمیدونی 

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..
۵ سال جلوشون سفره پهن کردم مث خانواده خودم دوسشون داشتم ولی اماااان از ذات بدهرموقعم جاریم باشه اونا ...

اگه شوهرت راضی میشه یکم نشستین بلند شید بیاین. به بهانه اینکه شوهرت کار پیش اومده براش. رفت و امد هر چی کمار زندگیت بهتر. همون فامیلا خودتم نفع ندارن آنچنان برات. سرگرم خودت و بچه و شوهرت باش. درست میشه مسایل ان شالله 

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

من اصلاا اونو حساب نمیکنم در حد ی سلام علیک ولی شوهرم صب ک میشه میره اونجا ریزه کارایی ک میخایم بکنی ...

به شوهرت بگو میخوام چندتا لباس زیر بخرم بی‌زحمت نظر مامانت را بپرس و بیا

فقط توروخدا جلوی بچه دعوانکنین بزرگترین تروماهای الانم از دعواهای پدرمادرمه

من دقیقا همینکارو میکنم اصلا درگیر بحث باهاش جلو دخترم نمیشم ولی این نمیفهمه غرشو میزنه جیغو دادشو میکنه میره دخترم میگ مامان چی شد میگم هیچی عزیزم بابا حالش بده مریص شده نمیتونم الان وارد دعوا باهاش بشم

اگه شوهرت راضی میشه یکم نشستین بلند شید بیاین. به بهانه اینکه شوهرت کار پیش اومده براش. رفت و امد هر ...

میره طرف فامیلاش و خونه بابا مامانش ظهر میره تا ۱ شب ولی من میرم خون مامانم سفره جم نشده بلند میشه 

عزیزم خیلی سخته متاسفانه ‌.آروم آروم باید شروع کنه خودش تصمیم گرفتن پای حرفش موندن سیاست داشتن

یکی مثل شوهراسی رومنم دارم باایستادگی درحدمرگ کتک میخورم بنظرم کلانبایدبااینجورآدمازندگی کرد

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

برا چی برگشتی😶 دخترت تو این جنگ و دعواها بزرگ بشه خوبه؟ بخاطر پدرشوهر یعنی چی؟ جلوی زنشو میگیره که ...

۹ ماه دخترم پیش من بود اصلا نیومدن دنبالش بعد برای اینک اذیت کنه رفت درخواست ملاقات داد ک پدرشوهرم زنگ زد ک بخاطر دخترت برگرد من ک نمیتونم بچه داری کنم به شوهرمو مادرشم اعتماد نکن بلایی سر بچت میارن گناه داره کلی خاهشم کرد منم برگشتم 

یکی مثل شوهراسی رومنم دارم باایستادگی درحدمرگ کتک میخورم بنظرم کلانبایدبااینجورآدمازندگی کرد

ولی بخاطر بچه باید صبر کرد 

گناه داره میشه گوشت قربونی 

ولی بخاطر بچه باید صبر کرد گناه داره میشه گوشت قربونی

همون ولی بخاطرهمون بچه بروکم کم نرم میشن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

مادرشوهرم اجازه نمیده شوهرمم میگ هرچی مادرم بگه همون.برم میندازن نرم میندازن ولی ننیدونم قدرت تخریب ...

نرو

ک‌ون لق شوهر دهن بین و مادرشوهر حرومزاده‌ت

اگه با فامیل تو نباید رفت و آمد بشه توام فامیلاشون رو آدم حساب نکن

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.