2777
2789
عنوان

خاله شوهرم 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1862 بازدید | 77 پست
چرا از جنگ میترسی اونا دارن ازت سو استفاده میکنن یعنی مشکل فقط خانواده توعه؟

مادرش نمیزاره اینم میگ هرجی این بگه

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خانواده شوهرت نذار بفهمن که ناراحتی از اینکه با فامیلات رفت و امد نداری. جوری باش که انگار برات مهم نیست. کم کم با شوهرت صحبت کن. محدود احتمالا راضی بشه ببینی فامیلات رو.

مهمونی هم برو خب. برو با هدف اینکه خوش بگذرونی. بخور و بخند. کار به جاری هم نداشته باش. اصلا مقایسه نکن. تو بیشتر مهمونی بری بالاخره توقع میکنن هی تند تند دعوت شون کنی. میشه دردسر

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

شوهرت منطقی بگی نمیای قبول نمیکنه؟ بگی دیدی چکار کردن چقد اسیب روحی دوتاییمون دیدیم؟اگ قبول نمیکنه ا ...

اصلا حرف تو سرش نمیره مادرش میگ خاله هاش خاهراشن تمامه جونشو پولشو همرو فدای اینا میکنه

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..

برا چی برگشتی😶 دخترت تو این جنگ و دعواها بزرگ بشه خوبه؟ بخاطر پدرشوهر یعنی چی؟ جلوی زنشو میگیره که دخالت نکنه ؟! عجبا

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بدم‌میاد از هم جنسای خودم که عزت نفس ندارن

ادم گیر زبون نفهم بچه ننه نیفته عزیزم

من بخاطر دخترم دوس ندارم جنگو دعوا تو خونه باشه ک تو روحیش اثر بزاره

اگر بری شوهرت هم نرم میشه به رفت وامد میکنه 

اگر نری شاید بیشتر لج کنه 

کلا از محبت خارها گل میشود 

بسپار بخدا  

تو بزرگی خودت نشون میدی بری 

ولی سرسنگین باش

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

خوبه پس اونا موفق شدن زهر چش ازت رگیرن  ب هدفشون رسیدن نکبت ها .ببین دوست داری برو  دوست داری نرو   گور اونا کرده هر فکری بکنن 

شوهرتم نقش  دکور رو داره این وسط ک اجازه داده زنش این طور احوالی پیدا کنه  بابت  ننه و خالهاش و کس و کارش  واقعا برا این مردا متاسفم   و این فرهنگای قبیله ای  ک  هممون درگیرشیم 

اصلا حرف تو سرش نمیره مادرش میگ خاله هاش خاهراشن تمامه جونشو پولشو همرو فدای اینا میکنه

اخ عزیزم😔

پس نمیشه  باهاش حرف زد به قول یکی نوشته بود برو محل زیاد بهشون نده شاید شوهرت نرم شد اجازه داد بری پیش خانوادت

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

چرا نداره اجازه و اختیار خودت و زندگیت دست مادر شوهر و شوهرت و بقیه است خودتم عین برده چشمت به این ا ...

بنظرت چکاری انجام بده تااوضاعش خوب شه؟اصلامیشه کاری کرد؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون