2777
2789
عنوان

خاله شوهرم 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1862 بازدید | 77 پست
یک از تاپیکاتو خوندم راجع به اینک یکی تو کارت فضولی میکنه میخاد عشقتو ب بابات بگهالان خود شما چرا ب ...

خب بله درسته ولی کتک نه

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
نه اینکه کتک بزنه بعد پدر ناتینشه گفته ادم بدی هس نه اینکه کتک بزنه

اها خب اینجا اگ پدر ناتنیش بوده واقعا حق نداشته اینکارو کنه اصلا مادرش نباااید اجازه میداده شوهرش جگرگوششو چک میزده

من فک کردم باباشه البته میگم با کتک کلا موافق نیستم ولی لحن حرف زدنشم اگ باباش بود خوب نبوده واقعا.

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بله درسته ولی کتک نه

اینم بگم کتک خوب نیست ولی نه همیشه ...من اون دخترخانومو نمیشناسم اصن نمیدونم رابطش با پدرش پدرناتنیش و مادرشو خانوادش چحوریه ولی توی هیچ شرایطی گستاخی برای یه دختر قشنگ نیست .

یه دختر باید متانتو اصالتو خانومی از لحن حرف زدنش مشخص باشه.ادم وقتی فن بیان داشته باشه نیازی به بی احترامیو بی ادبیو اینا نداره واقعا. بعضی اوقاتم تربیت ب موقع حتی اگ یه سیلی باشه نیازه ولی ب موقع.

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..