2777
2789
عنوان

خاله شوهرم 😥

1862 بازدید | 77 پست

ب کمکتون نیاز دارم 

مستقیم میرم سر اصل مطلب تا بعد حاشیه هارو براتون تعریف کنم

من ۶ ساله ازدواج کردم دخترم ۳ سالشه سال۴۰۲ به مرز طلاقو جدایی رسیدیم ولی بخاطر دخترم و پدرشوهرم برگشتم

تمامه دعواهامونم سر مادرشوهرمو خاهراش بود و تهمتایی ک زدو مشکلاتی ک ایجاد کرد

امسال واسه عید برگشتم البته قبلش رفتیم زوج درمانی

حالا اینا ب کناررر

امشب زنگ زدن به شوهرم و دعوتمون کردن واسه فرداشب البته جاریم ک فامیلشونه هر ماه دعوتش میکنن تازه عروسم هست حالا الانم زنگ زدن دعوت کردن بنظرتون برم؟؟

درصورتیکه من اجازه رفتو امد با فامیل خودمو ندارم بخاطر مادرشوهرمو همسرم

چه برخوردی داشته باشم ؟؟اگر نرم دوباره جنگو دعوا میشه از ی طرفم دوس ندارم برم چون بافامیلای خودم رفتو امد ندارم چ رفتو امدی داشته باشم 

حالا نمیدونم چکار کنم دوباره میترسم مادرشوهرمو خاهراش جنگ بندازن تو خونمون🥲🥲🥲

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بروولی زیادگرم نگیراینطوری شایدشوهرتم نرم شدگذاشت بری خونه فامیلات

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

شوهرت منطقی بگی نمیای قبول نمیکنه؟ بگی دیدی چکار کردن چقد اسیب روحی دوتاییمون دیدیم؟

اگ قبول نمیکنه از الان بزن خودت به مریضی😂

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

بروولی زیادگرم نگیراینطوری شایدشوهرتم نرم شدگذاشت بری خونه فامیلات

اره عالیه

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

مدیریت زندگی صفره یه جوری گند زدی نمیشه جمعش کرد

چرا عزیزم؟؟

از دست مادرشوهرم اصلا زندگی ندارررم 

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..

برو ک روش نشه برای رفت و آمد با فامیل‌ خودت نه بیارن از یک جا باید حسن نیت رو شروع کنی دیگه برو خوب برخورد کن و با سیاست هم بر خونه فامیل خودت و یکم حد و مرز زندگیت رو محکم عایق بندی کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چرا با خانواده خودت رفت و آمد نداری اگه بری ممکن بازم جنگ بندازن تو زندگیتون؟

مادرشوهرم اجازه نمیده شوهرمم میگ هرچی مادرم بگه همون.

برم میندازن نرم میندازن ولی ننیدونم قدرت تخریب کدومش بیشتره