2777
2789
شما بپرس

من وسواس نجاست دارم یک مدته روی ریزش ادرار حساسم حس میکنم ادرارم میریزه دکتر هم رفتم سالم بودم اما یک مدته فکر میکنم خودم به خودم فشار میارم که ادرار بریزه و شلوارمو عوض میکنم و کمر به پایینمو میشورم داخل سرویس بهداشتی یا یک مدته دیگه جنب شدم رو تشخیص نمیدم مثلا صحنه جنسی میاد تو ذهنم یا صحنه ای دیده میشه میگم ارضا شدم و بدنم نجس شده حکم در شرع چی هست باید چیکار کرد امروز مثلا گفتم جنب شدم باید غسل کنم الان نمیتونم نماز بخونم 🥲 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام

شب خوش

خودت می گی وسواس داری ، احکام برای وسواسی ها فرق می کنه ، حس ریزش ادرار داری ، توجه نکن ، خودت رو آب نکش .

برای جنب شدن هم ، شرایطش این نیست ، پاشو نمازت رو بخون.😍😍😍😍😍😍

سلامشب خوشخودت می گی وسواس داری ، احکام برای وسواسی ها فرق می کنه ، حس ریزش ادرار داری ، توجه نکن ، ...

ممنون عزیزم اخه حس کردم بدنم سست شد کمی 

شرایط جنب شدن چیه اونم احکامش فرق داره برای وسواسی ها؟

سلامشب خوشخودت می گی وسواس داری ، احکام برای وسواسی ها فرق می کنه ، حس ریزش ادرار داری ، توجه نکن ، ...

بعد عزیزم حس میکنم خودم فشار میدم ادرارم میریزه بازم توجه نکنم و نشورم؟

اگه دکتر گفته سالمی چرا فشار میدیآره توجه نکن ، پاااکه

خودمم میگم چرا فشارمیدم حس میکنم خودم فشار میدم نمیدونم شایدم  فشار بدنه 🥲 نظر شما چیه عزیزم