2777
2789
عنوان

حساسیت دندان به خوراکی های داغ

176 بازدید | 8 پست

دندانم چند وقته وقتی یه مایع یا خوراکی داغ بهش میخوره یه دردی میگیره که بعد از دفع محرک دردش میره البته با گرما اینجوری نیست حتی با سرما

ولی با یه محرک داغ یه تیر میکشه بعد رفع میشه

البته چند ساله من دیدم یه حالت زردی به خودش گرفته بود با خمیر دندان سفید کننده بسیار سفت مسواک زدم نمیدونم از همونه یا؟! 

ضربه نخورده بوده؟

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اصلا البته دندان قروچه زیاد میکنم

حساسیت به گرما معمولا نشان‌دهنده درگیری عصبه

اینکه میگین نسبت به محرک‌های سرد هم واکنشی نداره و فقط با گرماست، این احتمال رو تقویت می‌کنه که شاید دندان نکروز شده.

حتی تغییر رنگی که میگین اگه محدود به همین دندون هست، بازم می‌تونه نشان دهنده‌ی نکروز باشه‌.

البته برای نکروز معمولا تاریخچه‌ای از ضربه، ترمیم یا پوسیدگی وسیع یا بیماری‌هایی مثل زونا با درگیری اعصاب صورت وجود داره.

در کل به یه دندون‌پزشک مراجعه کنین تا عکس هم بگیرن و یه تشخیص دقیق بذارن

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
حساسیت به گرما معمولا نشان‌دهنده درگیری عصبهاینکه میگین نسبت به محرک‌های سرد هم واکنشی نداره و فقط ب ...

البته قبلا پرش هم کردم با آمالگام 

ولی میگم با داغی تیر میکشه و سریع رفع میشه 

البته قبلا پرش هم کردم با آمالگام ولی میگم با داغی تیر میکشه و سریع رفع میشه

حساسیت به گرما زیاد علامت جالبی نیست و اگه ترمیمتون هم عمیق و وسیع بوده، این احتمال هست که الان دندون نکروز شده باشه و نیاز به عصب‌کشی داشته باشه.

یه عکس باید بگیرین حتما

ترمیم آمالگام هم چون رسانای حرارتی هست، ممکنه حساسیت به تغییرات دما داشته باشه اما بیشتر مربوط به بعد از ترمیم هست