2777
2789
عنوان

خستم از این زندگی

101 بازدید | 6 پست

همیشه تو زندگیم امیدوار بودم و همیشه تمام تلاشم کردم همیشه گفتم خدایا شکرت...

ولی واقعا خستم از حرف فامیل از اینکه با صاب کارم دعوام شد و اخراج شدم از اینکه پولم خورده شد از این همه بی عدالتی خستم 😭

یاد گذشتم افتادم روزی ک بحث کردمو بی پول با کلی قسط از محل کارم زدم بیرون...😑

من امسال از تابستون شروع به تدریس زبان توی اموزشگاه کردم ولی بخاطر چیزی که تقصیر من نبود اخراج شدم دلم برای شاگردام تنگ میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من امسال از تابستون شروع به تدریس زبان توی اموزشگاه کردم ولی بخاطر چیزی که تقصیر من نبود اخراج شدم د ...

شاید یه جا یه غافلگیری بزرگ تر منتظرته گلایه نکن هیچکی بعد اخراج شدن نمرده‌.بگرد پی کار کوتا نیا خسته نشو.

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

چرا

یکی از بچه های کلاسم هر طور بهش سعی میکردم زبان یادبدم یاد نمیگرفت اخرش وقتی با مامانش حرف زدم فهمیدم اصلا علاقه ندارم تلاش کردم علاقه مندش کنم ولی بازم نشد به مامانش گفتم وقتی دوست نداره مجبورش نکنید .امتحان پایان ترم شد و تنها کسی که نمراتش از همه کمتر شد اون بود و رییس اموزشگاه شروع کرد با من دعوا کردن منم بهش گفتم من مقصر نیستم ولی نمی فهمید میگفت تو با مادر اون بچه هم بی احترامی کردی در صورتی که اینکار نکرده بودم