2777
2789
عنوان

خ ودکشی

126 بازدید | 18 پست

خیلی حالم بده بچه ها سلام من یک رابطه ۵ سال با دوست  دوستی داشتم از رو عشق و عاشقی ۳ سال دوسای متاسفانه من بکارت رو از دست دادم داشت رابطمون ب ازدواج می‌رسید همین چندروزه دعوامون شد و تموم همه خبر داشتن محلمون کل فامیل همهههههههههه چیکارکنم ب مامانش بگم من بکارتم ازدست دادم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول به خودش بگو، صداشو ضبط کن یواشکی یه کار کن که خودش بگه این کارو کرده، بعد اگه زیر بار نرفت برو مشاوره اول بعد 

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

گلم برای حاجتروایی 

یا اگه خواستی کار ت اوکی شه 

من چند تا راه میشناسم خواستی بگو همینجا برات بگم😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
اول به خودش بگو، صداشو ضبط کن یواشکی یه کار کن که خودش بگه این کارو کرده، بعد اگه زیر بار نرفت برو م ...

بدبخت شدم کاش اونروز اصلا نمیدیدمش بابام ماه سرشناسن اگ کسی بفهمه سکته میکنه 

عزیزم بگو تروخدا

برای حاجتروایی این دو روش خیلیا باهاشون حاجت گرفتن 😊

چله ی حق شناس 

و 

این کارارو انجام بده

شهید پلارک شهید حاج سعید سامانلو و شهید ابراهیم هادی 

صلوات براشون بفرست 

اول به خدا توکل کن   بعدش برای این شهدا نذر کن  و صلوات بفرست 

حاجتروا شدی حتما بهم خبر بده😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم