2777
2789
عنوان

تبخال تناسلی

15072 بازدید | 59 پست

سلام خانوما لطفا بگید کسی تبخال تناسلی داشته؟ 

من چند وقت پیش برای بار اول گرفتم خیلی میترسم که دوباره عود کنه یا به شوهرم انتقال بدم تورو خدا اگه کسی اطلاعات خوب و مفید و امیدوار کننده ای داره بیاد راهنماییم کنه یه ماهه روی مبل میخوابم دلم نمیاد پیش شوهرم بخوابم دیشب که دیدم خوب شدم و علایمی ندارم دیگه رفتم رو تختمون بخوابم اما اینقدر هیجان زده بودم و دلم پر شد که باز برگشتم و روی مبل خوابیدم، ما قصد بارداری هم داریم نمیدونم از کی میتونم رابطه داشته باشیم توروخدا اگه میتونین راهنماییم کنید خیلی استرس دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله من رفتم پیش یه دکتر زنان بهم گفت معاینت کنم گفت اوفففف چه زخمی داری دهانه رحمت زخم داره...بعد پاپ اسمیر گرفت و تست hpv پاپ اسمیرم خوب بود ولی تستم مثبت شد بدون اینکه زگیلی توی بدنم باشه...منم رفتم دکتر بهتاش که نمونه برداری کنه...گفت کی گفته زخمه اصلا زخم نداری تازه اون تستم خیلی مسخره هست اصلا کیتهای ایران ۲۶ ندارند ...حالا شما از کجا میدونی که زگیله؟

از کجا متوجه شدین پاپ اسمیر دادین؟

نه پاپ اسمیر ندادم تاحالا، تاحالا هیچ مشکلی نداشتم از این موردها یه مدت خیلی خارش داشتم و بعدش قرمزی اول فکر کردم سوختگی دادم که پودر بچه و اینا زدم بعد چند روز جوش های زیادی زدمو کلا بیست روز از زندگیمو نابود کرد خیلی افسرده شدم در حدی که حتی آمبولانس اومد و قرصای زیر زبونی بهم دادن .... ولی تشخیصش رو پزشک زنان داد 

اصلا جای نگرانی نیست عزیزم هم اتاقی منم داشت خودم بردمش دکتر گفت تبخال تناسلی یا همون هرپس تناسلی هستش و درجریان درمانش بودم

دکتر بهش پماد و قرص آسیکلوویر داد و طی یکهفته الی ده روز خوب شد و دیگه هم نگرفت

فقط باید مراقب باشی جاهای الوده نری اگه میتونی استخر و اینام نرو

اصلا نگران نباش راستی دوستمم الان بارداره🙂پس جای هیچ نگرانی نیست

یا امام رضا مرسی از هدیه ی قشنگت...😍خودت مراقبش باش....دوستای گلم لطفا واسه سلامتی فندق تو دلم یه صلوات بفرستین...اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم....خدایا مرسی😍عشقمو آفریدی😍مرسی واسه اینکه بهترین مرد دنیارو به من دادی💝مرسی که بهترین خانواده ی دنیا رو به من دادی💝ومرسی که مهربونترین خانواده ی همسر رو به من دادی💝و بازهم مرسی که هیچ مشکلی نمیتونه منو ناراحت کنه💝مررررسیییییییی💝

بچه ها اشتباه نکنین زگیل با تبخال زمین تا اسمون فرق میکنه

تبخال چیز خاصی نیس و زود خب میشه و به صورت جوشه

اما زگیل خیلی بدتره و بصورت زخم درمیاد و خیلی سخته درمانش

یا امام رضا مرسی از هدیه ی قشنگت...😍خودت مراقبش باش....دوستای گلم لطفا واسه سلامتی فندق تو دلم یه صلوات بفرستین...اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم....خدایا مرسی😍عشقمو آفریدی😍مرسی واسه اینکه بهترین مرد دنیارو به من دادی💝مرسی که بهترین خانواده ی دنیا رو به من دادی💝ومرسی که مهربونترین خانواده ی همسر رو به من دادی💝و بازهم مرسی که هیچ مشکلی نمیتونه منو ناراحت کنه💝مررررسیییییییی💝
اصلا جای نگرانی نیست عزیزم هم اتاقی منم داشت خودم بردمش دکتر گفت تبخال تناسلی یا همون هرپس تناسلی هس ...

وای خدا چقدر خبر بارداری دوستتون خوشحالم کرد، میترسم شوهرم بگیره راستشو بخوای واسه خودم اصلا مهم نیست ولی شوهرم بگیره دق میکنم خیلی دوسش دارم حتی ازش خواستم جدا شیم ولی دعوام کرد و مخالفت کرد

وای خدا چقدر خبر بارداری دوستتون خوشحالم کرد، میترسم شوهرم بگیره راستشو بخوای واسه خودم اصلا مهم نیس ...

دیوونه این چه حرفیه جدایی چیه

چیز خاصی نیس فک کن لبت تبخال زده میخای جدا شی؟آسیکلوویر استفاده کن خیلی زوووود خوب میشی هیچ مشکلی هم واسه بارداریت و زایمانت نیس مطمئن باش

دیوونه این چه حرفیه جدایی چیه چیز خاصی نیس فک کن لبت تبخال زده میخای جدا شی؟آسیکلوویر استفاده کن خی ...

چقدر امید دادن خوبه :'(:'(:'( 

آخه تو اینرنت یه چیزایی میخونم که میخوام بمیرم یا واسه همیشه برم و دیگم بر نگردم دلم آشوبه