2777
2789
عنوان

تبخال تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 15077 بازدید | 59 پست
خیلی خوشحال شدم برات مال من فکر میکنم به چشمم منتقل شده چشم درد دارم

شاید درد چشمت عصبیه خیلی بهداشتو رعایت کن خیلیییی سعی کن اصلا به چشمت دست نزنی الان که کلا الکل دورو برمونه تند تند دستاتو با الکل تمیز کن مخصوصا قبل از خاروندن چشم و لبت تکثیرش نکن😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر این دختره تو آزمایشگاه بود یجور تو دل منو خالی کرد خدا نگذره ازش من دیگه از زندگی بریده بودم ف ...

منم ناااامید شدم از زندگی کلا روحیه امو باختم حتی تو اوج عاشقی از همسرم خواسنم طلاقم بده🙄😳 ولی شکر خدا به خیر گذشت یکبار بعدش پریود شدمو بار بعدی باردار بودم😁

تقصیر این دختره تو آزمایشگاه بود یجور تو دل منو خالی کرد خدا نگذره ازش من دیگه از زندگی بریده بودم ف ...

ولی من تا خوب خوب نشدم رابطه نداشتم باهمسرم تقیبا دوماه شد بعدش بعد رابطه داشتیم🙈

ولی من تا خوب خوب نشدم رابطه نداشتم باهمسرم تقیبا دوماه شد بعدش بعد رابطه داشتیم🙈

والا من شوهرم ول نکرد گفت با ک ا ن د و م اونم که اعتباری بهش نیست پاره شد کلا گند زدیم رفت 😂علایم نداشته ولی یکم سوزش ادرار داشت حالا نمیدونم گرفته یا نه ولی یسری علایم داشت بجز خود تبخال که نزده هنوز خدارو شکر

آخی عزیزم خدا بهت صبر بده خیلی سخته😭 ببین من به مدت ۲۰ روز کرم میزدم دقیق اسم کرم رو یادم نیست ولی ...

عزیزم سلام.

خداروشکر که حالت خوب شده.

ببخشید شما مشکلت تبخال تناسلی بود یا زگیل تناسلی؟ 

ببخشید لباس زیر یکبار مصرف از داروخانه خریدی؟ یا از جای دیگه؟

منم ناااامید شدم از زندگی کلا روحیه امو باختم حتی تو اوج عاشقی از همسرم خواسنم طلاقم بده🙄😳 ولی شکر ...

اخه میگن ۶ ماه طول میکشه پادتنش توی بدن ساخته بشه من الان چشمم نوب شد ولی بازم میترسم تبخال بوده باشه