2777
2789

پدر بی غیرت به خاطر آلتش از دخترش هم میگذره 

که میدیده این بچه شکنجه می‌شده اما از ترس اینکه زن ج ن د ه اش نباشه  هیچی نمیگفته 

مردای بی غیرت و دوزاری ...و نامادری حرامزاده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش چیشد؟

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
ما که از ماجرا کامل خبر نداریم

😐😐😐😐😐😐🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

خدا ازشون نگذره الهی که یک روز خوش نبینن چنین ادمایی.

یکی نیست بگه زنیکه اگر بچه ی خودتم بود اینکارو میکردی؟

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

خدایا ،،تا دیروز نیان بود الان انیلا،،،،خب بی همه چیز وقتی نمیتونی بچه یکی دیگه رو تحمل کنی چرا ازدواج میکنی ،،،،بچه‌ای عموم نامادری دارن اینقد زن مومنیه حتی دختر عمومو شوهر داده به فامیل خودش  

اگر مسئولین مدرسه به اورژانس اجتماعی اطلاع نمی‌دادن مشخص نبود بچه تا کی میخواست شکنجه بشه و چه بلایی به سرش بیاد ...عکساش و دیدم قلبم آتیش گرفت 

باورم نمیشه یه پدر چقدر می‌تونه بی غیرت باشه و یه زن چقدر می‌تونه حیوان و نجس باشه