2777
2789
عنوان

بی بی چک پنج روز قبل پری

383 بازدید | 46 پست

من پنج روز تا سیکلم مونده سه روز پیش نصف روز لک قهوه ای دوتا اندازه لپه خون صورتی خفیف دیدم الان اول صبه نفخ دارم زیر دلم حس میکنم رخت میشورن بی بی چک بزارم یا میخوره تو ذوقم؟ میشه دعا کنین برام مثبت باشه🥲من عاشق بچهام🤱

چند سالته چند تا داری

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

عزیزممممم انشالله مثبت باشه ولی نبودم ناراحت نباش وقت زیاده قربونت برم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزممممم انشالله مثبت باشه ولی نبودم ناراحت نباش وقت زیاده قربونت برم

شوهرم میگه شرایط اقتصادی بده بزار یکم پولدار شیم راضی نمیشه ولی خودشم عاشق بچه هاست

من سه شنبه بی بی چک گذاشتم منفی شد امروز موعدم هیچ علائمی از پریودی ندارم فقط دیروز یکم کمر درد و بد ...

تا چند روز ممکنه عقب بیفته اگه تو اقدامی طبیعیه اگه میخوای انشالله خدا دلت و شاد کنه

شوهرم میگه شرایط اقتصادی بده بزار یکم پولدار شیم راضی نمیشه ولی خودشم عاشق بچه هاست

هیچوقت وضع درست نمیشه .

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

۳۲ندارم سقط داشتم چند ماه ازدواج کردم

چند ماه خست تزدواج کردی سفط هم داشتی یکسال صبر میکردی به ارامش روحی ومیرسیدی و بدنت احیا میشد بعد

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

من ۵ روز مونده ب موعدم مثبت شد

مال منم

از پارسال تا امسال طلا ۲تومن شد ۶تومن 

دیگه چی می‌خواد درست بشه ؟ 

هرچی بشه بهتر که نمیشه بدتر میشه فقط زندگی بکن 

اگه بختی به امید جامعه و آدم های دور ورت باشی هیچی از زندگی کردن خودت نمیفمی