بانویخوشخنده مدیر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 842 عنوان مشکل نازایی دارم فامیلایی که باردار میشن ازم پنهون میکنند | مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 61 پست مشکل داریم ما ... ۳نفر از فامیلا باردار بودن شکمشونم جلو اومده بود دیدم پرسید بارداری گفت نه (اقوام نزدیک) همون روز از یکی دیگه شنیدم بارداره دارم فکر میکنم اینکارش چه معنی داره ؟ یعنی من چشم میزنم؟ ......؟ وقتی همه چی دست خداست.... کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی 1404/08/18 | 06:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تینکر_بل عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 1982 خودتو ناراحت نکن دیگه نازایی وجود نداره سفت و سخت پیگیرباش
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 9457 من منظور بد نگرفتم. شايد اينجوري ميگن كه تو ناراحت نشي. ربطي به چشم زدن و اه كشيدن من نميبينم سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
آگلونمارنگی۲ عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 1463 نه چرا اخه باید ناراحت بشم . مگه سهم منو خدا به اون داده . صلاح هرکسی رو خدا میدونه منم دوست نداشتم ب دوستم ک نازایی داره بگم همش فکر میکردم الان ب خدا شکایت میکنه چرا ب اون بچه نداده دوست نداشتم ناراحت بشهآدما با هم فرق دارن و نمیشه فهمید تو دلشون چی میگذره فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
بانویخوشخنده مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 842 شاید میخوان نبینی دلت نخواد نمیدونم شایدم میگن چشمشون میزنی میدونم که دلت میخواد مثل اونا حامله بشی ... اره دقیقا من بخدا حتی نذر کردم بچش سالم به دنیا بیادچون شنیدم گفتن احتمال زایمان زود رس هست ولی این کاری که میکنند به ادم برمیخوره حس بد میده کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی
شلاب عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 1021 چه بیمزه مثلا خیلی خاصن بچه دار شدن یا کوه اورست و فتح کردنحالا چیه که بخوای چشم بزنی آره بابا . خدا ببخشه براشون باور می کنی خیلی خوشحالم که بچه ندارم با این اوضاع کشور اکثره بچه ها گل باز و ... شدن خودمون و عشقه
بانویخوشخنده مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 842 چندسالته؟بعضیا راحت نیستن بگن منم نگفتم ب خیلیا به همه گفته بودن کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 16094 اره دقیقا من بخدا حتی نذر کردم بچش سالم به دنیا بیادچون شنیدم گفتن احتمال زایمان زود رس هست ولی این ... ای قربون دل پاک تو بشم دختر.الهی به حق پنج تن آل عبا همین امسال خبر مامان شدنت رو تو نی نی سایت بهمون بدی آجی یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
بانویخوشخنده مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 842 همه چی دست خودمونه .خدا چکارمون داره آخه ؟؟؟ خدا نخواد اون بچه سالم به دنیا نیاد نمیاد مثلا چ ربطی داره مثلا من الان فهییدم بچه اون سالم به دنیا نیومد؟ اگر همه چی دست خودمون بود پس من چرا باردار نمیشم؟ کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 43637 منم ۸ سال باردار نشدم همه بارداریاشونا ازم مخفی میکردن دوستم چند وقت ندیده بودمش گفتم سارا حامله ای شکمش خیلی بزرگ بود گفت نه ناراحتی معده دارم چند وقت بعدشم زایمان گرد بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔
مهربون1366 عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 2461 نه چرا اخه باید ناراحت بشم . مگه سهم منو خدا به اون داده . صلاح هرکسی رو خدا میدونه طب سنتی برومشکلت چیه
بانویخوشخنده مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 842 اگه بگم آره ناراحت نمیشی خودمم همین بودم ولی بسپار به خدا یعنی من بدونم کسی بارداره مشکل برای خودش و بچش پیش میاد؟ من اتفاقا ته دلم راضیم حتی خودم تا اخر عمر یچه دار نشم ولی خواهرم یا زنداداشم یا هر شخص دیگری به ارزوهاش برسه و بچه داشته باشه کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 43637 فکر نکنی بجه بیاری تمومه من الان با اینکه یه بچه دارم بچه دومو میخوام چند ساله بازم اوناییکه بچه دوم سومشون حاملن نمیگن بهم 🤣 بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔
بانویخوشخنده مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 842 بمیرم باسه دلت ولشون کن مطمئن باش خدا به زودی دامنتو سبز میکنه خدا نکنه مهربونم💋 کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی
feetonferry عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 3568 چون از واکنش آدما مطمئن نیستن. احتمالا فکر کردن شما غمگین میشید، برای همین نگفتن. کلا شرایط حساسی هست.
tahooraaaaman عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 1417 نگفتن غصه نخوری گلم. ان شاالله خدا به شما هم کوچولو بده❤️