2777
2789

دارم از درد دندون میمیرم همش 23سالمه دندونام همش ریشه شدن 😭😭😭😭ولی که من چقدر بدبختم 😭😭😭چقدر باید جنس دندونام بد می‌بود 😭😭😭دارم زجر میشم خدایا به دادم بررس

منم همینم هرکدومو سه بار ترمیم مردم ولی بازم محبور شدم امسال دوتا اسیاب بکشم چون از وسط باز شدن و درست نشدن

هرروز مسواک و نخ دندون میکشم یادم نمیاد روزی مسواکمو نزده باشم..نوشابه و قند و اینا اصلا نمیخورم

ولی بازم  تف به شانسم

من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...
منم همینم هرکدومو سه بار ترمیم مردم ولی بازم محبور شدم امسال دوتا اسیاب بکشم چون از وسط باز شدن و در ...

پول ایمپلنتم ندارم

من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم هرکدومو سه بار ترمیم مردم ولی بازم محبور شدم امسال دوتا اسیاب بکشم چون از وسط باز شدن و در ...

وای من اصلا دندون عقب ندارم  هربار درد میگیره تا 10روز دردش تموم نمیشه تموم ک شد باز یکی دیگه 😞واقعا نمیرسم که بکشم ریشه هارو 😭😭

اینقدر نوافن پروان خوردم دیگه اثر نامیده حالا شیاف هم انجام میدم

ببین شیاف منی که هیچ قرصی روم اثر نمیزاررو متولد میکنهههه متولدددددد حتما امتحان کن ولی زیاده روی نکن 

تجربه گُرگت میکنه :)