2777
2789
عنوان

بی بی چک پنج روز قبل پری

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 46 پست
اخه سن و سالم میگذره

من ۳۶ باردار شدم

۳۲ ازدواج کردم

تازه اگر برگردم ۴۰ یعنی امسال بچه دار میشدم

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وییییی مبارکهههه خب علائم داشتی عزیزم؟مارک بیبی چک مهمه؟

بله تهوع داشتم در طول روز

ممنون ولی ی ماهه سقط کردم قلبش وایساد 

مارک روژان و مدیکور نشون میداد 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
میگن پسر باشه دیر نشون میده راسته؟

نمیدونم بچه من دختر بود

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

من ۳۶ باردار شدم۳۲ ازدواج کردمتازه اگر برگردم ۴۰ یعنی امسال بچه دار میشدم

من واقعا عاشقانه منتظر بچه ام حتی تو عقد گفتم شوهرم قبول نکرد 😂 کلا دوماه تو عقد موندم بچه دوس دارم بس که

بله تهوع داشتم در طول روزممنون ولی ی ماهه سقط کردم قلبش وایساد مارک روژان و مدیکور نشون میداد

🥲 منم یبار سقط کردم چقدر ناراحت کنندست درکت میکنم امیدوارم بزودی دلت شاد بشه

مدیکور گرفتم ولی نزاشتم هنوز

نگاه بی بی چک ک زدی تا ۵ دقیقه صبر کن حتما زیر ۵ دقیقه ولش نکنی بری

بعد از ۵ دقیقه بذارش تو همون جای پلاستیکیش قشنگ ببندش ک هوا نره داخل خشک نشه ی وقت خط تبخیر اینا نیفته

بذار تو نایلون کلا ک ادرار روی اون خشک نشع

ی ساعت بعد باز برو حتما ببینش

اگه خشک نشده بود و هاله داشت بارداری 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
از پارسال تا امسال طلا ۲تومن شد ۶تومن دیگه چی می‌خواد درست بشه ؟ هرچی بشه بهتر که نمیشه بدتر میشه فق ...

اره خدا میدونه وسایل خونمون و با هزار مکافات خریدیم هرروز گرون تر از دیروز میشه

بله تهوع داشتم در طول روزممنون ولی ی ماهه سقط کردم قلبش وایساد مارک روژان و مدیکور نشون میداد

منم باردار بودم مال منم قلبش از کار افتاد و سقط کردم 

واقعا سخته 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

به نظرم الان نذار بذار از موعدت چند روز بگذره اینجوری یا نشون نمی ده  یا هاله میوفته بعد آدم الکی نگران میشه 

من توی اقدام بودم اون ماهی که منتظر بودم و استرس داشتم زودتر از موعد میذاشتم منفی میشد 

دقیقا همون ماهی که بیخیال بودم و اصلا حتی فکرش هم نمیکردم دقیقا ۱ هفته بعد از موعدم گذاشتم و دیدم ۲ تا خط پر رنگ افتاده

باور کن استرس سمه من اینو با تمام وجودم تجربه کردم 

ماهی که سفر رفتم بیخیال بودم اصلا حتی اقدام روی برنامه نبود همون ماه باردار شدم