2777
2789
عنوان

کات شکس عشقی

641 بازدید | 68 پست

بچها من سه هفتس کات کردم  بعد ۸ماه🥲ا از ی رابطع سمی خیلی ناجور اومدم بیرون کات دوطرفه بلاک کرد ازهمجا منم هم تواین سه هفته ...یجورایی پذیرفتم ولی هنوزم دلم تنگ میشه.. تنهاچیزی ک ازارم میده خاطراته مثلا توکوچمون .ک میومد دنبالم از محلمون بدم میاد شهرمونم کوچیکه طرف مغازه داره. هی دلم میخاد برم ردشم ازدر مغازش .کسی تجربه کات داشته. خاطرات کم رنگ میشه؟

همش تومغزم رژه میره 

توخیابون دنبال ماشبنشم خسته شدم دیگ چیکارکنم بیان ازتجربیاتتون بگین میترسم بخدا اینجوری بمونه طرف خیلی حس میکنم سنگ بود ..اصن دلش تنگ نمیشه🥲

بنظرتون اینجوری میمونه بی اهمیت نمیشه ب مرور؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر داری میگی رابطه سمی بوده دیگه خودتو مشغول کن بهش فکر نکن ولش کن بره کلی آدم نرمال هست

اون استوری میزاره انگار هیچی نشده بافیک دارمش 

حالا من سه هفتش ۴۰کیلو شدم مامانم طفلی غصمومیخوره دست خودم نیس

خیلی سعی میکنم دیگ قبول کنم سمی بودع ولیی نمیدونم بعد کات مغز چرا فقد خاطرات خوبو میاره یاد ادم. 

برای حاجتروایی این دو روش خیلیا باهاشون حاجت گرفتن 😊

چله ی حق شناس 

و 

این کارارو انجام بده

شهید پلارک شهید حاج سعید سامانلو و شهید ابراهیم هادی 

صلوات براشون بفرست 

اول به خدا توکل کن   بعدش برای این شهدا نذر کن  و صلوات بفرست 

حاجتروا شدین حتما بهم خبر بدین😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

دوسال با هم بودیم ولی کات کردیم 😁🖤

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

برای حاجتروایی این دو روش خیلیا باهاشون حاجت گرفتن 😊چله ی حق شناس و این کارارو انجام بدهشهید پلارک ...

اینو گذاشتم شاید کسی برای برگشت عشقش بخواد یا حاجت های دیگه😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

چندسالته

من ک بعد از ۸ سال پس زد 

۸ سال خاطره باهاش دارم کوچکترین چیز یادش میفتم ولی وقتی یادش میفتم پس میزنم فکرام و فکرم منحرف میکنم ک عذاب نکشم

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

من یه راهکار خوب پیدا کردم 

یه ویس گرفتم از خودم تمام کار های بدی ک درحقم کرده رو توش گفتم از حسی ک با اون کارش بهم تو اون لحظه داد همرووو ریز گفتم 

آخر شب ها ک خیلی دلم براش پر می‌کشه گوش میدم ازش متنفر میشم و دیگ بی تابی نمیکنم