2777
2789

بچه ها میخام بدونم بااین حرکت امار دادم یان.. 

من سره ی قضیه خیلی عصبانی شدم.. بعد اومدم نقاشیه angrybird عصبانی کشیدم دادم ب مافوقم (داخل برگه چیزای دیگم بود مربوط ب کار.. اینم کنارش) بعده اون همش بهم نگا میکنه و یجورایی حس میکنم خوشش میاد. بنظرتون ممکنه حس خاصی پیداکرده باشه؟ اخه نقاشیم عاشقانه نبود ک. فقط برای بیان عصبانیتم بود..نیت بدی نداشتم اما حس میکنم گفته حتما دختره ازم خوشش میاد. اخه با نقاشی انگری برد؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکه میگی عاشقته

ن ولی خیلی متفاوت رفتارمیکنه.انگار عاشق شده... من میگم خب یهویی ک نمیشه. نکنه این باعث شده قاطی کنه.. میگم این حرکت برا ی نــر امار دادن حساب میشه؟ 😀

منم بودم فکر میکردم داری نخ میدی😬 چرا باید یکی نقاشی بکشه بده به مافوقش که بگه عصبانیم!

پس خاک برسرم🤣🤣🤣واقعا نخ دادنه؟ روش کارای روزانه رو نوشتم دادم پایینشم کشیدم اونو. خندید گف این کیه گفتم منم😀

ن ولی خیلی متفاوت رفتارمیکنه.انگار عاشق شده... من میگم خب یهویی ک نمیشه. نکنه این باعث شده قاطی کنه. ...

اکثرشون اره چون که سقفو سوراخ کردن ازاعتمادبنفس

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

اکثرشون اره چون که سقفو سوراخ کردن ازاعتمادبنفس

اره راس میگی.. من چند بار ب همکارم متلک انداختم.. خیلی دوس داشت.ینی توهینم میزارن رو حساب علاقه.. فقط رفلکس بدی بهشون کافیه