دلم بدجورشکسته خدامیدونه فقط بخاطربچه هام دارم دووم میارم ... خودم هم نمیدونم چرا نمیمیرم باید خودمو بکشم وراحت بشم هیچ دلخوشی ندارم...خانواده داغون با ی پدرعوضی که مارو پس انداخت و رها کرده و اصلا براش مهم نیست چه بلاهایی سرمون میاد...وشوهرم که میدونه بی کسم و سو استفاده میکنه وهمیشه میزنه توسرم...همه حرفاش ی طرف تهمتایی که بهم میزنه ی طرف... تهمت خرابی میزنه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
پس خدا کو چرا برامن کاری نکرد ازاول انداختم تو ی خانواده داغون ازهرلحاظ که فکرکنید یعمر باحسرت وبدبختی زندگی کردیم و ی پدر مریض روانی...مجرد بودم ازپدر تهمتای رنگارنگ میشنیدم الانم ازشوهرپس کی این جهنم تموم میشه
خواهرحرف دلموزدی پدرای مافقط پس انداختنوبلدبودن نگهداری و مراقبت از بچه براشون کشکه شوهرمنم میبینه اینطوری البته ناگفته نماند خانوادم از خودم اوضاشون بدتره گرفتارن اونم ازسادگی بی لیاقتی پدرخانوادست هربلایی سر خانواده میادبعدشوهرمنم به قول شمامیبینه اوضاع قاراشمیشه پدرخانواده هم بی عرضست هرچی لایق خودوخانوادشه بارمن میکنه چون میدونه جایی روندارم برم باحرفاش ورفتاراش خرابم میکنه البته خانواده شوهرم بی تقصیر نیستن بادخالتشون وشوهرمم یادمیدن ازم سردمیشه متاسفانه تویه خونه زندگی میکنیم من بیچاره نمیدونم دردکدوموبکشم شوهر خانواده شوهر خانواده خودم ای خدای مهربونم🥹😭
چقدر داستانت آشنا بود یعنی از اینجور آدما هم هست؟؟؟بگو بزار تا بمیره از فضولی
خیلی عوضی و بیشرفه از درمیاد تو دست میکشه روموهام ببینه حموم کردم یا نه اگه حموم کردم میره اتاقو چک میکنه مثلا مرد اومده توخونه باهام خوابیده دراین حد عوضیه