2821
2789
عنوان

دوربین توخونه همه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 35 پست
وای چی میکشی،ادم شکاک.حتماخودش یه کاری میکنه،

با زن شوهرداررابطه داشت شوهره فهمید ازترسش دست کشید الانو نمیدونم هنوزهم هست یانه ولی تلفنی و پیامکی دیدم ازش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگه میخوام براخونه دوربین بزارم تا خیالم راحت بشه...خودم اتفاقا بهش پیشنهاد دادم گفتم خیالت راحت می ...

مریضه باید بره دکتر 

دوربینم بزار یچیز دیگه میگه شکاک راضی نمیشه از چیزی 

با خداباش پادشاهی کن
خیلی عوضی و بیشرفه از درمیاد تو دست میکشه روموهام ببینه حموم کردم یا نه اگه حموم کردم میره اتاقو چک ...

بنظر من برو پیش دکتر طب سنتی اینارو بگو شاید یه برنامه غذایی داد اونا رو به شوهرت دادی رفتاراش تعدیل شد

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
طلاقت میده،چندتابچه داری

طلاقم بده کجارو دارم برم پیش پدرعوضی روانیم اون که میگه دیدی گفتم من راست میگفتم...بچه هام چی....من موندم پس خدا چرا برامن ی حرکتی نمیزنه حداقل بمیرم راحت بشم اینم نمیتونه 

بنظر من برو پیش دکتر طب سنتی اینارو بگو شاید یه برنامه غذایی داد اونا رو به شوهرت دادی رفتاراش تعدیل ...

من میخوام بمیره شرش ازمن و بچه هام کم بشه یا معجزه بشه کر وکور ولال بشه خدادلم شکسته چرا برام کاری نمیکنی

واااای خدا کمکت کنهاز خدا بخواهنگو خدا خودش میبینه خدا دوست داره ازش طلب کنی حاجاتتابه زبون بیار بگو ...

چرا زجه زدم به درگاهش توروخدا شما دعام کنید اون عوضی رو هم لعنت کنید بلکه شرش کم شد لال شد خبرش بیاد

من میخوام بمیره شرش ازمن و بچه هام کم بشه یا معجزه بشه کر وکور ولال بشه خدادلم شکسته چرا برام کاری ن ...

حست قابل درکه ولی برای اینکه خودت کمتر اذیت بشی اینکارو کن

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
کافر همه را به کیش خود پندارد

مگه از رو میره ... میگم همه فکرات بخاطر کارای خودته میگه چه ربطی داره... میگم والا جندگی هم کار راحتی نیست حداقل براهمه زنا راحت نیست میگه او تا دلت بخواد اینقدر زن میشناسم بهشون نمیاد اما این کارن خدا لعنتش کنه منو با هرزه ها وجنده ها مقایسه میکنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز