2821
2789
عنوان

دوربین توخونه همه بیاین

341 بازدید | 35 پست

دلم بدجورشکسته خدامیدونه فقط بخاطربچه هام دارم دووم میارم ... خودم هم نمیدونم چرا نمیمیرم باید خودمو بکشم وراحت بشم هیچ دلخوشی ندارم...خانواده داغون با ی پدرعوضی که مارو پس انداخت و رها کرده و اصلا براش مهم نیست چه بلاهایی سرمون میاد...وشوهرم که میدونه بی کسم و سو استفاده میکنه وهمیشه میزنه توسرم...همه حرفاش ی طرف تهمتایی که بهم میزنه ی طرف... تهمت خرابی میزنه 

بادوتا بچه ازصبح تا شب دارم دولاراست میشم تو خونه وکارهایی که تمومی نداره آخرش عوض تشکر یا ی خسته نباشی هم نمیخوام لال بشه اللهی میگه مردمیاری توخونه...خدالعنتش کنه...دیشب بهم میگه باید دوربین بزارم تا خیالم راحت بشه...دونفرآدم نیست لعنتش کنه فردا خبرش بیاد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پس خدا کو چرا برامن کاری نکرد ازاول انداختم تو ی خانواده داغون ازهرلحاظ که فکرکنید یعمر باحسرت وبدبختی زندگی کردیم و ی پدر مریض روانی...مجرد بودم ازپدر تهمتای رنگارنگ میشنیدم الانم ازشوهرپس کی این جهنم تموم میشه

آدم بدگمان دیدن واقعا دست خودشون نیس فدات

من بدگمان دیدم بدترین تهمتا رو به زنش زده

ولی از اون طرف جونش درمیره واسه زن و بچش

سر همین بدگمانیش زنش طلاق گرفت، مرد ه دیوانه شده سر به کوه و بیابون گذاشته

پشت هر کاربری یه قلب هست❤
چه ربطی به دوربین داشت

میگه میخوام براخونه دوربین بزارم تا خیالم راحت بشه...خودم اتفاقا بهش پیشنهاد دادم گفتم خیالت راحت میشه بزار ولی هرروز سرچیرای بی خود سین جیمم نکن خسته شدم جواب دادم چرا امروز صبح ساعت ۹ رفتم دستشویی دیروز ساعت۸حالا چرا فردا ساعت۶رفتم به همه چیزشک داره و هرویزبی ربطی رو بهم ربط میده

خواهرحرف دلموزدی پدرای مافقط پس انداختنوبلدبودن نگهداری و مراقبت از بچه براشون کشکه شوهرمنم میبینه اینطوری البته ناگفته نماند خانوادم از خودم اوضاشون بدتره گرفتارن اونم ازسادگی بی لیاقتی پدرخانوادست هربلایی سر خانواده میادبعدشوهرمنم به قول شمامیبینه اوضاع قاراشمیشه پدرخانواده هم بی عرضست هرچی لایق خودوخانوادشه بارمن می‌کنه چون می‌دونه جایی روندارم برم باحرفاش ورفتاراش خرابم می‌کنه البته خانواده شوهرم بی تقصیر نیستن بادخالتشون وشوهرمم یادمیدن ازم سردمیشه متاسفانه تویه خونه زندگی میکنیم من بیچاره نمیدونم دردکدوموبکشم شوهر خانواده شوهر خانواده خودم ای خدای مهربونم🥹😭

آدم بدگمان دیدن واقعا دست خودشون نیس فداتمن بدگمان دیدم بدترین تهمتا رو به زنش زدهولی از اون طرف جون ...

من اگه میتونستم ی لحظه هم نمیموندم ولی کجابرم اگه هم برم بچه هام بزارم زیر دست همچین آدمی

واااای خدا کمکت کنه

از خدا بخواه

نگو خدا خودش میبینه خدا دوست داره ازش طلب کنی حاجاتتا

به زبون بیار بگو خدایا خودت کمک کن تو که از من خبر داری 

با خداباش پادشاهی کن
چقدر داستانت آشنا بود یعنی از اینجور آدما هم هست؟؟؟بگو بزار تا بمیره از فضولی

خیلی عوضی و بیشرفه از درمیاد تو دست میکشه روموهام ببینه حموم کردم یا نه اگه حموم کردم میره اتاقو چک میکنه مثلا مرد اومده توخونه باهام خوابیده دراین حد عوضیه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز