2777
2789
عنوان

پسرم از صبح هیچی نمی خوره😫کمک

697 بازدید | 34 پست

یک ماه و خورده ای دیگه دو ساله میشه و از صبح هیچی نمیخوره ظهرم چهار پنجساعت خوابید معمولا کمتر میخوابه

بعدش به زور یکم سیب خورد دوباره هرچی میخوام بهش بدم فقط میگه نمیخوام،جز نمیخوامم از صبح هیچ حرفی باهام نمیزنه

علائم بیماری نداره

هیچوقتم اینجوری نکرده بود تا الان

دست تنهام میشه کمک کنید چیکار کنم الان باهاش😫😫😫😫😫😫😫😫😫

قرص من اون چشم پر از بغض توععع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید مریض یا دلدرده ی جاییش درد میکنه ازش بپرس 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم                                                                                                                 اللهم عجل لولیک الفرج                                                                                                                       محمد جواد😇علی اصغر

بعش بگو اگه غذا تو خوردی چیزی که دوست داری رو برات میخرم

اگه خواستی بخون خوب اول از همه یه لبخند گشاد بزن بعد بیا تو سایت اگر هم کسی بهت توهین کرد تو ادب داشته باش و محلش نده 🤪شما هم خواهرم سعی کن مهربون تر باشی با تشکر فراوان 🙃

ازش بپرس چی‌دلت می‌خواد 

چیزای مورد علاقه اش رو تهیه کن مثلا 

سیب زمینی سرخ کرده 

گوشت قلقلی

کته نرم 

نون داغ براش بخر 

از وضعیت دل درد یا یبوست یا دهان و دندان هم مطمین شو 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ازش بپرس چی‌دلت می‌خواد چیزای مورد علاقه اش رو تهیه کن مثلا سیب زمینی سرخ کرده گوشت قلقلیکته نرم نون ...

یا حرف نمیزنه باهام

یا میگه نمیخوام

هرچی دوست داره از صبح سعی میکنم بهش بدم نمیخوره

قرص من اون چشم پر از بغض توععع