2777
2789
عنوان

سرم داد زد

485 بازدید | 31 پست

سلام لطفا قضاوت نکنید و فقط طبق تجربه تا حد امکان راهنمایی کنید.پیشاپیش از طولانی بودنش عذرخواهم.

من و پارتنرم چند روزی بود همو ندیده بودیم بر حسب دلتنگی بهش زنگ زدم گفتم امروز بریم بیرون(گفت خسته‌ام چند روز دیگه بریم)

شیفت شب کار می‌کنه(همیشه سمت صبح میریم بیرون)

اشتباه اولی که مرتکب شدم این بود اصرار کردم امروز.

گفت چند دقیقه دیگه باهات تماس می‌گیرم

بعد تماس‌ گرفت گفت اوکیه بریم.

گفتم نه دیگه حالا خسته‌ای ایرادی نداره باشه پس فردا

گفت نه بریم

گفتم باشه.

بهش گفتم این دفعه یه جا قرار بذاریم خودم میام

خلاصه گفت چهار راه فلان(چون بلد نبودم رو‌ لوکیشن زدم)

اسنپ‌ گرفتم و رسیدم مقصد.زنگ زدم پیداش‌ نکردم اونم منو پیدا نمی‌کرد

لوکیشن فرستادم بازم پیدا نکرد منو

۲۰‌ دقیقه همین روال طی شد

آخر صداشو پای تلفن برد بالا یکم.

با ملایمت سعی کردم جواب بدم‌.

آخر گفت من فلان جا ام‌ دیگه خودت بیا.

هوا فوق سرد بود که بماند 

پریود هم بودم شرایط روحی و‌ جسمی خوبی نداشتم(بیشتر به خاطر همین گفتم اون روز ببینمش حالم بهتر می‌شه)

خلاصه ۵دقیقه ای راه رفتم متاسفانه خون ریزیم هم شدید شده بود چون بیرون هم کلی ایستاده بودم

سر تماس آخر هم یکم صداشو برد بالا

خیلی عجیب گریه‌م گرفت(هر صد سال یک بار گریه می‌کنم)فکر کنم چون شرایط روحیم اون طور بود گریه کردم.

بالاخره پیداش کردم با ذوق نشستم تو‌ماشین

سلام کردم جواب نداد

شروع کرد داد و بیداد

رومو اون طرف کردم آروم آروم اشک ریختم نفهمید

بعد دید خیلی ساکتم فهمید گریه می‌کنم

کلی عذرخواهی

کلی غلط کردم و‌ دلجویی…

نمی‌دونم چرا از اون روز این مورد از ذهنم نمی‌ره(۲/۳‌روز گذشته)

رابطه‌ خوبی داریم و‌ اولین بار بود این شکلی داد زد سرم.

نظرتون کلا در‌مورد این اتفاق چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اینجور موقعیت ها زیاد پیش بیار،بزار روی خودشو نشون بده صبرش رو لبریز نکن ولی صبرش رو امتحان کن ،کم کم با گذشت زمان میشناسیش نهایت شیش ماه ،بعد تصمیم میگیری که عشقش واقعیه یا الکی 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
کلا مردا گاهی اینجوری میشن ولی شما تو مرحله دوستی و نامزدی و آشنایی هستی نذار عادت کنه هرجور میخواد ...

خودشم صد بار عذرخواهی کرد، گفت شرایطمو درک کن

درک می‌کنی بیشتر درک کن خسته بودم فشار کاری داشتم دست خودم نبود بذار به حساب خستگی

حق داری پرنسس بازیا زیاد شده پسرا خیلیاشون بی عرضه شدن نمیفهمه باید بیاد دنبالت تو اون سرماخاک توسرش ...

همیشه میاد دنبالم چون مسیرمون از هم دوره اون روز گفتم من خودم میام ولی برخوردش از ذهنم نمی‌ره

این هم بخشی از شخصیتش هست که تازه فهمیدیمیتونی کنار بیای؟

یکم زود عصبی می‌شه اما تاحالا با من این برخورد رو نداشت…

مشکل اینه همینو‌ نمی‌دونم.از طرفی حس دوست داشتن از طرفی همین مورد

کلا باهات هم نظرم اگه منم بودم خیلیییی ناراحت میشدم     من بابام سرم داد نزده تا حالا اصلا تصور این اتفاق برام سنگینه    گناه داشتی😢     به نظرم خیلی باهاش سرسنگین باش به این زودی ها هم نرو باهاش بیرون    اگه هم درخواست بیرون رفتن مجدد داد حداقل دوبار رد کن   یه بارش  رو بگو با دوستام قرار دارم   یه بارش رو بگو یه مقدار کار دارم نمیتونم    باید بهش بفهمونی خیلی راحت از دستش میری   نگران سرد شدنش هم نباش پسری که تو دوستی اجازه همچین رفتاری به خودش میده تو ازدواج صد برابر بدتر میشه

از اینجور موقعیت ها زیاد پیش بیار،بزار روی خودشو نشون بده صبرش رو لبریز نکن ولی صبرش رو امتحان کن ،ک ...

۱ سال و‌ نیمه تو رابطه هستیم…موقعیت زیاد بوده

اما این مورد رو چطور امتحان کنم؟این که صبرشو امتحان کنم

خودشم صد بار عذرخواهی کرد، گفت شرایطمو درک کندرک می‌کنی بیشتر درک کن خسته بودم فشار کاری داشتم دست خ ...

این حرفا بیخودیه   مبادا خام بشی     فکر کن پسفردا بزنه تو دهنت  بعد بگه خسته بودم فشار کاری بوده    برات قابل هضمه؟

یکم زود عصبی می‌شه اما تاحالا با من این برخورد رو نداشت…مشکل اینه همینو‌ نمی‌دونم.از طرفی حس دوست دا ...

میدونی این هم بخشی از وجودشه

میتونی بپذیری و تحمل کنی

میتونی روی خودت کار کنی تا صبرت بالاتر بره و عصبیش نکنی

میتونی کات کنی

فقط جون خودت انکار نکن. قرار نیست بعدا خوب شه. همین میمونه. بعدا به خاطر این کارهاش طلاق نگیری

ببین میتونی الان مدیریت کنی یا نه

اگه نه خب شما دو نفر آدم هم نیستین

یادت باشه هرجایی رو انکار کنی، همون جا بعدا بهت شاخ میزنه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***