2777
2789
عنوان

سرم داد زد

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 31 پست
با این متنی هم که شما نوشتی گریه‌م‌ گرفت

حق داری عزیزم کملا   خیلی باهات بد برخورد کرده    حالا نهایت نیم ساعت دیر شده مگه چیشده؟   به هیچ عنوان باهاش راه نیا خامش نشو    اینم اضافه کنم این اقا مناسب ازدواج نیست     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون امتحانش رو پس داده به نظرم به فکر ازدواج باهاش نباش خودتو الکی گول نزن

یعنی تمام رفتارای خوبش رو فاکتور بگیرم و قیدشو بزنم؟چطور با دلم کنار بیام؟چطور کنار بیام که رفتارای خوبشو یادم بره؟به نظر شما این نتبجه گیری یکم غیر منصفانه نیست بابت یه رفتار؟

ممنونم بابت توضیح کاملتون بین دل و عقل گیر کردم

گیر نکن

یک مدت سعی کن مدیریت کنی که عصبیش نکنی

ببین بازم الکی عصبی میشه؟ مدیریت برای تو آسون هست؟

یک ماه امتحان کن

بعد تصمیم بگیر

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
حق داری عزیزم کملا خیلی باهات بد برخورد کرده حالا نهایت نیم ساعت دیر شده مگه چیشده؟ به هیچ عن ...

با واقعیت رو به رو شدن خیلی تلخه خیلی😭قصدمون ازدواج بوده خانواده در جریانه کلی خاطره کلی وابستگی

یعنی تمام رفتارای خوبش رو فاکتور بگیرم و قیدشو بزنم؟چطور با دلم کنار بیام؟چطور کنار بیام که رفتارای ...

همه چیز به خودت بستگی داره

فقط بدون همیشه همینه و بعدا برای این موضوع نخوای طلاق بگیری. هم با خودت هم با بچه هات.

مثلا دختری میگه شوهرم پولدار باشه خیانتم کنه برام مهم نیست. باز یکی میگه نه خیانت برای من مهمه نکنه اما پول متوسط هم باشه من راضی ام

ملاک های ما که نباید ملاک تو باشه 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
گیر نکنیک مدت سعی کن مدیریت کنی که عصبیش نکنیببین بازم الکی عصبی میشه؟ مدیریت برای تو آسون هست؟یک ما ...

امتحان کردم به خدا این مواردو‌ امتحان کردم یه وقتایی حتی دیر کردم کلی صبر کرده وقتایی که غر زدم صبوری کرده واقعا چیزی‌ نگفته

یعنی تمام رفتارای خوبش رو فاکتور بگیرم و قیدشو بزنم؟چطور با دلم کنار بیام؟چطور کنار بیام که رفتارای ...

عزیزم این آدم رو تصور کن باهاش ازدواج کردی با تمام رفتار خوبی که داره اما کنترل اعصاب نداره    ممکنه تو جمع سرت داد بزنه   ممکنه از یه کارش ناراحت شی اعتراض کنی کتک بزنه چیزی رو بشکونه      ممکنه تشر بزنه بهت جلوی مادرشوهرت      خب؟   نظرت چیه درموردش؟     بعدش یه رفتار نیست    شخصیتش رو نشون داده    میل خودته گلم    میتونی با خامی و بی تجربگیت گند بزنی به آیندت    یا میتونی حواستو جمع کنی و از تجربه دیگران استفاده کنی

امتحان کردم به خدا این مواردو‌ امتحان کردم یه وقتایی حتی دیر کردم کلی صبر کرده وقتایی که غر زدم صبور ...

پس این رفتارش همیشگی نیست

اما بازم توصیه میکنم بازم چندماه دیگه دوست بمون و ازدواج نکن

تا ببینی بازم تکرار میکنه یا نه

عزیزم این آدم رو تصور کن باهاش ازدواج کردی با تمام رفتار خوبی که داره اما کنترل اعصاب نداره ممکنه ...

سپاس بابت توضیحات کاملتون🥲❤️🙏🏻چه قدر سخته این موقعیت واسه‌م