2777
2789
عنوان

دیروز تومطب چقدر بجای اون دختره خجالت کشیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3010 بازدید | 106 پست
اون اه اوه کرده تو چرا ناراحتی ...خو مدلش اونجوریه

من ناراحت نیستم من آبروم رفت پیش مردای مطب یجوری نیشخند زدن میخاستم بیام بیرون حیف دندونم توانم بریده بود 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  

بیچاره زنها ، همه جا مورد قصاوت ، حتی درد کشیدن 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا عین پیرزنا هستن بعضی نینی سایتیا

خب دندون پزشکی دردش وحشتناکه گاهی

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

خیلی افکارتون بده...

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

خب تو چرا اینقدر به خودت سخت میگیری؟ همه می دونن عصب کشی درد داره و بیمار ممکنه نعره بزنه ممکنه جیغ بزنه یا هر چی

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

چقدر دیدتون منفیهادمو یا مردای حیز منحرف میندازید

نه الکی که نمبگم یا دیدم که بیخود منفی نیست مردای تومطب نیش خند زدن منو یه خانمه ازخجالت مردیم خب میدونست اونجا پرمرده 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  

مگه بدون بی حسی انجام میدن که شما هم احساس درد داشتی من خیلی دندون پزشکی رفتم جراحی انجام دادم درد نداشتم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من ناراحت نیستم من آبروم رفت پیش مردای مطب یجوری نیشخند زدن میخاستم بیام بیرون حیف دندونم توانم برید ...

من اونجا بودم فقط میدونستم چجوری نیشخند اونارو جمع کنم

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

وا 

عزیز من خب بعضیا کلا فوبیا دارن

نمونش خودم 

نفسم قطع میشه تپش قلب میگیرم

خیلی هم پیش اومده جیغ زدم

اون آه ناله سکسیم نیس شما تصورت خرابه 

وقتی دهنت دست یکی دیگس نمیتونی حرف بزنی 

اون جیغا ایجور میشه دیگه😐

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

من رفتم دندون عقل بکشم یجوری گریه میکردم همه ریخته بودن دورم آرومم میکردن

الان من خرابم آیا؟

خب ترسیده بدبخت چرا انقدر دیدگاهتون نسبت به آدما منفیه

هرکسی ذهنش هرجوری باشه دیدگاهش همون مدلیه

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....