2777
2789

من بچم ۵ سالشه ، شوهرم صبح رفته بود سر کار تا ۷ شب ، غذا خورد خوابید ، منم با بچه ها رفتم بیرون وقتی برگشتم رفتم تو اتاق لباس عوض کردم شوهرم بیدار شد باز اومد بخوابه یهو بچم پرید رو تخت نزدیک شوهرم گفت پخخخ ، شوهرم بلند شد ی سیلی محکم زد تو گوشش و خوابید 😐😐 دلم برای بچم سوخت صورتش قرمز شد ، از ی طرف میگم شوهرم فشار کار و خونه سازی روشه اعصاب نداره ، از ی طرف میگم حق کتک زدن بچه رو نداریم ، هیچی به شوهرم نگفتم ... همش هم میخواد بچه رو بزنه هی من جو رو آروم میکنم

مرتیکه وحشی

میبرمش پیش روانشناس

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق نداشت کتکش بزنه . باید بلن میشد میبوسیدش براش وقت میزاشت

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

جرش میدم

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من واقعا میشینم گریه می کنم کاش مثل دوستان اون لحظه بزنم بکشمش ولی مطمئنم میشینم زار میزنم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

دستشو میشکنم طوری میشکنم که دیگه دست نشه براش

خودمو کتک میزنه اما بچمو بزنه رحم نمیکنم بهش

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

شاید ترسیده یهو دستش رفته

ولی درکل کتک خوردن بچه رو تجربه کنم و به نظرم حیلی برای بچه درد روحی و روانی داره آسیبزاعه

خانواده از یه محل امن تبدیل میشه براش به شکنجه گاه چون واقعا هم همین میشه هر اشتباه مساوی کتک

کتک مگه همون شکنجه نیست

به نظرم باهاش صحبت کن بعش بگو چقدر تو روان بچه تاثیر منفی داره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم