2777
2789
عنوان

دیروز تومطب چقدر بجای اون دختره خجالت کشیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3010 بازدید | 106 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زیر تاتو اینقد دادو بیدادو ناله و همه چی دارم...قهمیدم تحملم بسیار بسیار کم شده و این دست خودم نیس دیگه سمت تاتو و میکرو نرفتم.چون استانه تحمل کمی دارم.اینقد فشار برای تاتو و درد تحمل کردم نصف صورتم فلج شد...اینقد متنفرم از کسی ک میگن انجام دادیم درد نداره.خب ادم حسابی همه مثل هم نیستن.حساسبت عصبشون از بقیه بیشتره و درد بیشتری متحمل میشن

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

تو زایمان طبیعی کی می‌تونه بی‌صدا زایمان کنه خوب طبیعیه که جیغ بزنهتو مطب هم ناله معنی نمیده اگه درد ...

من چون خواهرم گفته موقع زایمان اصلا جیغ نزدم فقط چند بار گفتم یا فاطمه زهرا .. به خودم قول دادم ک منم همیطور باشم و جیغ نزنم .. تا جایی ک تونستم خودمو کنترل میکردم و نفس عمیق و صلوات .. تا اون موقع ک بچه میخاست بیاد بیمارستانو گذاشتم رو سرم  فقط التماس میکردم یه امپول خلاصی بزنن و بمیرم ..😄 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

با اه و ناله اون کار ندارم ولی تو منم جیغ میزنم اصلا جیغ نزنم انگار میمیرم 

چون شما جولو خودتو میگیری دلیل نمیشه بقیه هم اینجور بشن من جوری برا زایمان جیغ میزدم گفتن الان خراب میشه اینجا اگ جیغ نمیزدم میمردم هرکسی یجوره 

منم ترجیح میدم بجا فروکردن ناخن تو دستم یا لباس جیغ بزنم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

عزیزم ایشون طبیعی بودن که دردشون رو بروز میدادن، 

شما غیر طبیعی هستی که دردت رو سرکوب و سانسور می کنی حتی به قیمت آسیب زدن به خودت یا لباست،

بهتره پیش یه تراپیست بری تا این مشکل رو رفع کنی، منم همینطور بودم تراپیستم بهم گفت این حالتی بودن برای روح و روانم خوب نیست

در ضمن آستانه تحمل درد تو آدما هم متفاوته شاید درد برای ایشون غیر قابل تحمل تر بوده

میتونست جیغ بکشه

دیگه خواهر برای جیغ کشیدن مردم که ما نمیتونیم تکلیف تعیین کنیم 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

حق داری ....البته شاید دختره حواسش نبود بعضیا اصلا دقت نمیکنن....ای کاش یواش یکی بهش تذکر میداد

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

عزیزم به نظرم شما دیگه زیادی از اون ور بوم افتادین...نه به اون خانمی که وسط خیابان لخت و عور شد نه به امثال شما 😑🤔

دیگه اینقدر هم سخت گیری خوب نیست برای روح و روان خود آدم یه وقت از یه جایی میزنه بیرون خدایی نکرده 

✅️🦋👌🍀

من زیر تاتو اینقد دادو بیدادو ناله و همه چی دارم...قهمیدم تحملم بسیار بسیار کم شده و این دست خودم نی ...

مگه میکرو هم مث تتو .. من قاب سایه زدم چهار سال پیش خیلی سز صدا کردم و اشک ریختم خواستم فردا شب برم برا میکرو یعنی درذ داره؟

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم