2777
2789
عنوان

دیروز تومطب چقدر بجای اون دختره خجالت کشیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3010 بازدید | 106 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر نی نی سایت جوش بد شده که فقط تو هرجایی یک نفر رو ببینیم بیایم بگیم و شروع کنیم قضاوت و بقیه شرو ...

حالا هر کسی هم هر کاری بکنه میشه بی حیا 🙄😄

نمیدونم حیا معنیش چیه آخر 

طفلی رو به موته از ترس صداش و ناله هاش فلان جوره 🤕😄

ذهن ملت و باید با اسید بشورن 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

چقدر دیدتون منفیهادمو یا مردای حیز منحرف میندازید

منم توی موقعیتی مثل موقعیت استارتر بودم 

اون برای سرماخوردگی حالش بد بود 

اصلا آه کشیدنش مثل آه درد نبود 

زشته زشته 

درد داره جیغ بکشه اما اونجوری با ناز و عشوه آه نکشه

اینکه شما اینقدر به خودت سخت میگیری و فکر می‌کنی جیغ زدن موقع زایمان شرم آوره یا از درد باید ناخن به خودت فرو کنی ولی صدات در نیاد خیلی بدتر از رفتار اون دختره

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

خجالت چرا ..مطمعنی از قصد اینکارو انجام میداده؟ خب چون استانه تحمل شما بالاست دلیل میشه بقیه قصد تحریک اینکارو میکنن؟

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
حالا هر کسی هم هر کاری بکنه میشه بی حیا 🙄😄نمیدونم حیا معنیش چیه آخر طفلی رو به موته از ترس صداش و ...

حالم از این جوی که درست کردن بهم میخوره دیگه 

هرکی هرچی کنه سریع خراب هرزه است و ...‌خجالت هم نمیکشن واقعا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نه می‌دونم آستانه در هرکسی متفاوت ولی میتونست خودش رو کنترل کنه لااقل جیغ بکشه

درسته من دندون پزشکی میرم صدام در نمیاد🤣ولی یکی اومد بود بنده خدا گریه‌ میکرد

انشاالله روزی برسد که هیچ کس فقیر نباشد تاریخ تولد نیست سال هایی که خواننده خاموش بودم 

چقدر نی نی سایت جوش بد شده که فقط تو هرجایی یک نفر رو ببینیم بیایم بگیم و شروع کنیم قضاوت و بقیه شرو ...

اتفاقن اون دختره اگه یکی نصیحتش میکرد حتمن خودش کنترل میکرد نمیدونست کارش چقدر بدبوده لااقل چندنفراین تاپیک بخونن یجایی رفتن این جور صداهاروکنترل میکنن که موردتمسخرقرارنگیرین 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
اتفاقن اون دختره اگه یکی نصیحتش میکرد حتمن خودش کنترل میکرد نمیدونست کارش چقدر بدبوده لااقل چندنفرای ...

شما افکار بیمارگونه ای داری به نظرم برید دنبال درمان اتفاقا 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اصلا مورد خجالت آوری نیست هر کسی تحمل درد نداره من برا سقط رفتم کلی جیغ کشیدم خودمو تخلیه کردم اگه ج ...

عزیزم خیلی هاجیغ میکشن خودمم شاید یه جایی کنترل خارج بشم جیغ بکشم ولی این مدل صدا نه خدا اون روز رونیاره 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود