2777
2789

سلام

من مدتی هست که صورتم قرمز و پر جوش شده،دکتر تشخیص دمودکس داده، فعلا تتراسایکلین مصرف میکنم اما به محض قطع کردن مجدد شروع میشه

شما راجع به داروی آنجکس چیزی شنیدین

تنها طرحم برای آینده اینه که اصلا در موردش فکر نکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک انگل پوستی هست که باعث جوش و قرمزی صورت میشه و اگه تو پوست سر باشه باعث ریزش میشه، درمانش هم طولانیه

تو گوگل سرچ کن ، عکسهاش میبینی

تنها طرحم برای آینده اینه که اصلا در موردش فکر نکنم

منم دمودکس مثبت شدم اما باید حتما با تست بهتون ثابت شه نه چشمی و حدسی.درمانش انجکس هست و اما سیستم ایمنی پایین علتش.والا منو دکتر باریک بین تشخیص داد.سوالی بود در خدمتم.

زندگی چون پیچکی ست ، انتهایش میرسد پیش خدا ☺

و اینو اضافه کنم دمودکس تو تمام بالغین هست و همه ناقل این انگل اما بعضیا رو درگیر میکنه چون بدنشون ضعیفه‌.و تکثیرشون بالا میره و از ی درصدی بالاتر برن ایجاد مشکلات پوست و مو میکنن

زندگی چون پیچکی ست ، انتهایش میرسد پیش خدا ☺
چه سوالی داری؟ تا جایی که بدونم، راهنماییت میکنم

از بس گریه کردم چشام کور شده

روزاسه و دمودکس چه جوری تشخیص داده شد؟منم علائمشو دارم خیلی میترسم من شهرستانم دکترای اینجا چیزی حالیشون نیس 

از بس گریه کردم چشام کور شده روزاسه و دمودکس چه جوری تشخیص داده شد؟منم علائمشو دارم خیلی میترسم من ...

حالا اگه داشته باشی هم اونقدرا خطرناک نیست که گریه کنی و چشماتو کور کنی!!!!

من با نمونه برداری و پاتولوژی نمونه،فهمیدم که  دمودکسهای فعال و خیلی زیاد و رزاسه دارم. اما هنوز زنده ام و اتفاق بدی هم برام نیوفتاده. فقط پوستم قرمزه و گاهی ملتهب میشه و باید همیشه ضد آفتابهایی که پوستمو ملتهب نکنه،استفاده کنم

حالا اگه داشته باشی هم اونقدرا خطرناک نیست که گریه کنی و چشماتو کور کنی!!!! من با نمونه برداری و پا ...

مطمئنم دارم دیگه درسته ولی از لحاظ اعتماد بنفس خیلی تاثیر میزاره شما الان دارو مصرف میکنین؟و اینکه پیش کدوم دکتر میرین؟چ شهری 

مطمئنم دارم دیگه درسته ولی از لحاظ اعتماد بنفس خیلی تاثیر میزاره شما الان دارو مصرف میکنین؟و اینکه پ ...

اگه واقعا رزاسه و دمودکس باشه،که انگار فقط با پاتولوژی نمونه مشخص میشه،تنها درمانش پمادی هستش که تو ایران نیست.به نام  پماد ایورمکتین.

من پمادها و داروهای مختلفی استفاده کردم که فقط پوستم رو خشک کرد. لیزر های خاصی هم برای از بین بردن عروق خونی که نزدیک سطح پوست اومدن و باعث قرمزی میشن هست،که اونم  چند بار امتحان کردم،اما قرمزیهام بعد یکی دو سال دوباره برگشت. 

به نظرم بهتره باهاش کنار بیای و خودت رو به خاطرش عذاب ندی.

اما استفاده از ضد آفتابی که پوستتو ملتهب نکنه،خیلی مهمه.چون بعضی ضد آفتابها،به پوستی که رزاسه داره،نمیسازه و بدتر ملتهبش میکنه.