2777
2789
عنوان

مادر شوهرم زنگ زده به مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 56 پست
من اینجوری بودم خونه مادرشوهرم میرفتم یا اونا میومدن وقتی سرم خلوت میشد میرفتم تو گوشی بعدش فهمیدم م ...

آره دقیقا همینطوره 

منم واقعا بهم برمیخوره حس میکنم داره بهم بی احترامی میشه ...بخاطر همینم جایی برم یا مهمون بیاد اصلا سراغ گوشی نمی‌رم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا باید بیان خونت اینجور ادما؟من نمیتونم اجازه بدم هر چی دلشون خواست بگن

اصلا ده روز خونه من ی روز من حالم بد بوده اینا چشمشون رو روی نه روز میبندن ی روز رو میبینن

الان برداشته منم بلاک کرده ب شوهرم کفته طلاقش بده من حمایتت میکنم

جلو شوهرت دیگه چیزی نگو از مادرش بذار همین تصور بد از مادرش تو ذهنش بمونه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اصلا ده روز خونه من ی روز من حالم بد بوده اینا چشمشون رو روی نه روز میبندن ی روز رو میبینن

مادرشوهری ک ۱۰ روز میاد میمونه دنبال همینه عزیزم

وگرنه خودش خونه زندگی داره مهمون بیشتر از ۳ روز از چشم میافته خودش عقل داشت خودشو از چشم نمینداخت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مادرشوهری ک ۱۰ روز میاد میمونه دنبال همینه عزیزموگرنه خودش خونه زندگی داره مهمون بیشتر از ۳ روز از چ ...

منم خسته شده بودم تو این گرونی مادر شوهر پدر شوهرم ک بودم روز هفتم به بعد هم خواهرشو دعوت کرد خونه ما 

آدمِ عجیبیهبگو زن حسابی پسرت طلاق بگیره زندگیش بپاشه چی ب تو میرسه

منم برام عجیبه این ک عذرخواهی میکنم از پشتش در میاره میکنه تو دهنش گفته مهریه اش هم میدم بچه اتم نگه میدارم تو فقط طباقش بده

منم خسته شده بودم تو این گرونی مادر شوهر پدر شوهرم ک بودم روز هفتم به بعد هم خواهرشو دعوت کرد خونه م ...

حق داری 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهرم گفته اون میگه شما گهید شما میگین اون گه پس جفتتون ی ایرادی داره

نگو بده جلو شوهرت هیچی نگو فقط از جانب خودت حرف بزن

بگو هر چی خودت دیدی این چند روز همون بوده خودت قضاوت کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40