که بچت ب ما محل نزاشته والا ده روز خونه ما بودن انواع غذاها رو درست کردم جلوشون چذاشتم منم خوب با ادمی ک قراره بعدش داستان درست کنه حرفی مدارم بعد غذا میرفتم تو گوشی حالا بهش بر خورده من مقصر بودم
جلو شوهرت دیگه چیزی نگو از مادرش بذار همین تصور بد از مادرش تو ذهنش بمونه
بخدا ی بار دیگه هم چند سال پیش من با شوهرم دعوام شد این فهمید حالا ما شبش اشتی کردیم ولی این فرداش ی جنگی تو خونه ما راه انداخت ک اگه اشتی نکرده بودیم باعث طلاقمون میشد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هر چقدر مادرشوهر بد باشه هیچ وقت شوهر نمیاد جلو خانمش بد مادرشو بگهولی فکرشون اینطور نیس خیلی جاها ب ...
اصلا از دیشب تا حالا حالت تهوع دارم بخدا انقدر حرص خوردم من هیچوقت دوست نداشتم خانوادم مشکلاتم بفهمن دوست دارم جرش بدم سعنی حالا شما نظرتون چیه اینه ک من معذرت خواهی کنم یا نه خودش اشتی میکنه یا کلا قطع روابط
مادرشوهرت کارش چی بود ۱۰روز موند؟شما میری خونه اونا ۱۰روز بمونی؟بنظرم آدم سالمی نیست مشکل داره؛اون یا دیده شما یه نقاط قوتی دارین میخواد بزور ضعیف نشونتون بده و دنبال نقطه ضعفتون هست؛دوری و دوستی بهترین راهکار هست آدم حسود به هیچ شکلی نمیتونه برات خوب بخواد
مادرشوهرت کارش چی بود ۱۰روز موند؟شما میری خونه اونا ۱۰روز بمونی؟بنظرم آدم سالمی نیست مشکل داره؛اون ی ...
مسافرت عزیزم مفت باشه کوفت باشه سه روز اخرم خواهرش رو دعوت کرد اینجا والا نزدیک ۲۰میلیون خرج رو دست ما گذاشت نه والا منم عید میرم تهران نهایت سه روز بمونیم چون خودش تغییر رفتار میده تازه اونم هی میریم خونه مامانم دوباره برمیگردیم