2777
2789
عنوان

مادر شوهرم زنگ زده به مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 56 پست
کلا وقتی میری مهمونی یا مهمون برات میاد گوشی رو بذار کنار واقعا زشته من خودم خیلی اذیت میشم برم جایی ...

من اینجوری بودم خونه مادرشوهرم میرفتم یا اونا میومدن وقتی سرم خلوت میشد میرفتم تو گوشی بعدش فهمیدم مادرشوهرم ناراحت میشه منم دیگه اونجا برم یا اونا بیان اصلا سمت گوشی نمیرم مگر کسی زنگ بزنه یا پیام بده یا کار خیلی واجب داشته باشم

خودمو گذاشتم جای طرف مقابل دیدم حق دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان بی عرضه من عذر خواهی کرده از این دارم میسوزم

دیگه همینه ک یادگرفته به مادرت زنگ میزنه

گوش مفت پیدا کرده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

عزیزم من ی زمانی اینو بیشتر از مادرم دوست داشتم ولی انقدر درد تو دلم گذاشته ک نمیخوام باهاش حرف بزنم ...

می‌دونم عزیزم مادر شوهر خواهر شوهر منم خیلیییی اذیتم کردن 

من درسته خیلی کم رفت و آمد میکنم خیلیم رسمی رفتار میکنم باهاشون همیشه 

ولی کلا اینکه مهمون برات بیاد یا بری مهمونی همش گوشی دست طرف باشه خیلی آزاردهنده هست 

مثلا من دیشب با همسرم و پسرم رفتیم خونه ی بابام ...برادرم کلا سرش تو گوشی بود باهاش حرف می‌زدی اصلا نمی شنید که جواب بده یا همسرم و پسرم باهاش حرف میزدن با کلی مکث و تاخیر جواب میداد 

خب خیلی بهم برخورد ...درسته منظورش بی احترامی نبود ولی من بهم برخورد راستش و زودم بلند شدم 

منو بلاک کرده ب شوهرم گفته طلاقش بده 😀

من شده باشه میرم دم خونش حرفمو میزنم

به چه حقی دخالت میکنه

به شوهرت با لحن مظلومانه بگو مادرت اومد پایین تر از گل نگفتم بهش پذیرایی کردم زنگ زده مادرمو ناراحت کرده

اگه از اومدن خونه ما ناراحته دیگه نیاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

منم دو سهروز اول روی باز داشتم ناراحتم ک کردن سرم رفت تو گوشی

چی بگم عزیزم اخه نهمونم ی روز دوروز منم خوشم نمیاد مهمون دوروز بیشتر بمونه تازه اعصاب خوردیم درس کنه

ولش کن بهش فک نکن

می‌دونم عزیزم مادر شوهر خواهر شوهر منم خیلیییی اذیتم کردن من درسته خیلی کم رفت و آمد میکنم خیلیم رسم ...

تو هرررر کاری کنی بازم خانواده ی شوهر راضی نمیشن 😅😅بخاطر همین میگم بعضی چیزا رو بخاطر اعصاب خودت رعایت کن 

می‌دونم عزیزم مادر شوهر خواهر شوهر منم خیلیییی اذیتم کردن من درسته خیلی کم رفت و آمد میکنم خیلیم رسم ...

اینو قبول دارم بعد اینکه ناراحتم کردن من سرم بردم تو گوشی خوب چیکار میکردن

فک میکنین اینجور آدما عادتشون رو ترک میکنن؟بحث با این مدل آدما آب در هاونگ کوبیدنه

خب چرا باید بیان خونت اینجور ادما؟

من نمیتونم اجازه بدم هر چی دلشون خواست بگن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40