2777
2789
عنوان

دارم دیونه میشم

228 بازدید | 35 پست

بابام مریضه بیمارستان بستریه مامانم تنها خونه هست فشار خون داره شوهر میگه برات اسنپ نمیگیرم. یکبار برو پول اسنپ نمیدم. نمیذاره برم بهشون سر بزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ شوهر نفهمی

الان میگم نمیتونم بخوابم فکر مامان بابامم بیچاره فردا مامانم میره بیمارستان کنار بابام بمونه. میگه خوابم میاد از 9 شب میاد خونه تا 12 هم می‌خوابه همش فیلمو چرت وپرت میبینه بعد می‌خوابه من یه کلمه نمیتونم حرف بزنم

پشت تلفن باهاش حرف بزن

به نظرم نگو شوهرت نمیزاره شاید ناراحت شدن براش بد باشه خودتم وضو بگیر نماز بخون دعا کن اروم میشی عزیزم همه چیز دست اون بالایی

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
پشت تلفن باهاش حرف بزنبه نظرم نگو شوهرت نمیزاره شاید ناراحت شدن براش بد باشه خودتم وضو بگیر نماز بخو ...

دلم داره میترکه مامانم فشار خون داره تنها خونست. بابام بیمارستان 

آخی عزیزم انشاالله پدرت زود خوب بشه خواهر یا برادری نیست به مامانت سر بزنن

خدا رحمت کنه اموات همه رو یه مادر بزرگ داشتم میگفت زن همیشه باید یه مقدار پول دور از چشم شوهرش پس انداز داشته باشه  خدا بیامرز واسه همچین مورد هایی میگفت

میشه دعا کنی به خواسته دلم برسم  ؟   
آخی عزیزم انشاالله پدرت زود خوب بشه خواهر یا برادری نیست به مامانت سر بزننخدا رحمت کنه اموات همه رو ...

من سرکار میرفتم با دروغ و... ازم میورفتد میدید حسابمو مت نمیدونستم اما پیغام بانک برای اینم میرفت 

دلم داره میترکه مامانم فشار خون داره تنها خونست. بابام بیمارستان

یه اقایی سرطان داشت رفت دکتر دکتر گفت شیش ماه دیگه زنده ای و جوابش کرد هشت سال بعد مرد نمرد و دوباره گذرش به مطب دکتر افتاد و متوجه شد مرده 

خدا میدونه تو دلت پیش مادرته 

حواسش هست

زنگ بزن یکم باهاش بگو بخند کن روحیش بهتر بشه

بعدش خیال خودتم راحت تره

ان شاالله حال پدرت هم زودی خوب میشه

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب