2777
2789
عنوان

دارم دیونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 35 پست
نمیتونی از مامانت پول اسنپ رو بگیری؟مثلا رسیدی در خونه مامانت بهش زنگ بزنی بگی کارتم کار نمیکنه یا ک ...

همیشه اینکارو میکنم. اونا خودتون الان دستشون خالیه بخاطر دوا و درمان. روم نمیشه بگم

نمیتونی از مامانت پول اسنپ رو بگیری؟مثلا رسیدی در خونه مامانت بهش زنگ بزنی بگی کارتم کار نمیکنه یا ک ...

هر وقت میرم خونه مامانم اونا اسنپ رو حساب میکنن. برام خوراکی و شامپو و... می‌خرن که این برام نمیخره. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه اینکارو میکنم. اونا خودتون الان دستشون خالیه بخاطر دوا و درمان. روم نمیشه بگم

مگه چقد میشه پولش آخه بهتر از اینه که مامانت اونجا تنها بمونه خودتم اینجا عذاب بکشی

تو با داریم میگفتم هوس فلان چیزو کردم میفت تو هوس کردی نه بچه نمی‌خورید برام من به مامان بابا م میگفتم اونا برام میخریدن آنقدر این انسان بی شعوریه