2777
2789
عنوان

دارم دیونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 35 پست
برادر دارم پیش بابامه دو شب گناه داره بره استراحت کنه میگم برم میگه برو اما من اسنپ نمیگیرم یعنی از ...

بگو حالا بده برم بعد از بابام میگیرم پس بهت میدم

بعد هم یه جور از خودش بزن بده بخودش

میشه دعا کنی به خواسته دلم برسم  ؟   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکم همیشه پس انداز داشته باش برای روز مبادا

پول نمیده بهم. حتی یکبار گفتم میشه یکم پول بدی چیزی بخرم پنجاه هزار تومن داد دیگه ازش نگرفتم. خودش میره خرید میکنه تو فروشگاه میره میگخ چی میخوای نیا داخل که من چیزی برندارم

مثلاً میری خرید کنی در سوپری هر سری یه مبلغی پول دستی بگیر به شوهرت بگو اجناس گرون شده

نمیده پول بهم حتی برای خرید خونه. یکبار گفتم یه چیزی ندارم میشه بخرم پنجاه هزار تومن داد که من زنگ زدم گفتم به گدا پول دادی بهش بر خورد. مثلا یه چیزی میخوام بخرم از افق کوروش این نیست م بر ه قیمتشو تو اپلیکیشن چک میکنه همون اندازه بهم میده  که چیزی اضافه نخرم یا میریم فروشگاه میگه دم در وایسا نیا داخل که چیزی بر ندارم

این دیگه خیلی سخته تحملش

8 سال تحملش کردم. خسته شدم. میگم بیا باهم حرف بزنم دیر میای منم آدمم چیزی میخوام بهت بگم نشستی پای تلویزیون ون میخوری تا بخوابی  میگه خوابم میاد 

آره بخاطر بچم از کارم اومدم بیرون این هی غر میزد که بچه رو نمی‌ذارم بره خونه با بات دیگه سرکار نرو م ...

نمیتونی از مامانت پول اسنپ رو بگیری؟مثلا رسیدی در خونه مامانت بهش زنگ بزنی بگی کارتم کار نمیکنه یا کیف پولم خونه جا مونده شوهرمم جواب گوشیش رو نمیده؟