2777
2789
عنوان

هوو دارم ولی ندیدمش

| مشاهده متن کامل بحث + 2245 بازدید | 97 پست
دقیقا همینه،من نمیخام بچه هام از سردی من و شوهرم ناراحت بشن چون میفهمن و بهم میگن،اگه به شوهرم کاری ...

خب پس همین رویه رو ادامه بده دیگه خودتم اذیت نکن

این زنه رفت شوهرت یکی دیگه رو صیغه میکنه

خب زن حسابی یه بار میرفتی زنه رو جر میدادیداد و هوار راه مینداختیقهر میرفتیاتو از شوهرت میگرفتی!!!!! ...

شما شوهرمو نمیشناسی که چه اخلاقی داره وقتی اعابشو خورد کنی اخلاقش خیلی بدمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب زن حسابی یه بار میرفتی زنه رو جر میدادیداد و هوار راه مینداختیقهر میرفتیاتو از شوهرت میگرفتی!!!!! ...

واقعاااا گل گفتی ...چقد مظلوم نمایی...اون تو رو شناخته همش داره با بچه ها میترسوندتت..یه ذره دلت و بزرگ کن ..یه ذره جسارت از خودت نشون بده ..این چه وضعیه..بدترین بلای عالم و سرت آورده بعد تو نشستی به بحث چی ...برو پیداش کن هوار راه بنداز بزار از همون بی آبرویی که می‌ترسه سرش بیاد

خب پس همین رویه رو ادامه بده دیگه خودتم اذیت نکناین زنه رفت شوهرت یکی دیگه رو صیغه میکنه

بعضی وقتا با خودم همینو میگم ولی مگه دل لامصبم میزاره اروم و قرار ندارم.میگم اگه میخاد بمونه بزار با همین زنک بمونه و جای دیگه نره،تو رو خدا برام سر نمازات و تو این روزا دعاکن که صبر بگیرم و شوهرم هدایت بشه

ازتون عاجزانه خواهش میکنم برای ارامش دلم و براورده شدن حاجتم صلوات بفرستین،هر کی فرستاد لایک کنه،انش ...

دلم پر بود بادیدن پست هات اشک ریختم وحالم بد شد

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
فدات شم انشالله حاجت روا بشی،دیگه قسمت من از زندگی همین بود باید تحمل کنم.بازم دعام کن سر نمازات

توام بادل شکستت برام صلوات بفرست منتظر پیام وتماس کسی ام امشب خبری ازش بشه

برات کلی ناراحت شدم

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

عزیزم حال تورو دقیقا با پوست و استخوونم حس میکنم وقتی تاپیک هاتو خوندم گریه کردم چون منم نامزدم به بدترین شکل تو نامزدی خیانت کرد ولی من تو نامزدی جدا شدم. برات از خدا صبر می‌خوام فقط صبر صبر

یه نصیحت خواهرانه میکنم جدا شو و تموم کن چون داری ذره ذره آب میشی. به چه قیمت آخه به قیمت تباه شدن خودت؟ دختر خاله ام ۸ سال تحمل کرد ولی آخرش گذاشت رفت و به هزار سرطان و مشکل دچار شد . بچه هاشو بده بهش بگو مال خودت. رها کن و بیا بیرون از اون زندگی .

منطقی تصمیم بگیر مطمعن باش بچه هات تو آینده خواهند فهمید تو مقصر نبودی

فدات شم انشالله حاجت روا بشی،دیگه قسمت من از زندگی همین بود باید تحمل کنم.بازم دعام کن سر نمازات

اگه مال اموال داره ازش بگیر با اجرای مهریه ات.بزار بره پیش همون هرزه کثافت . لیاقت همچین مردابی اشغال دونی هست. وقتی اون دلش پیش اونه چرا خودت و کوچیک میکنی . توهم حق‌زندگی‌ داری زندگی یه سال دو سال نیست شاید سی سال کنارش باشی آیا میتونی تحمل کنی؟ پس تا وقتی جوون هستی جدا شو و مجددا عاشق شو و ازدواج کن حداقل باقی عمرت و با آرامش زندگی کن. البته این نظر منم قصدم از هم پاشیدن زندگیت نیستمیدونم سخته خیلی سخته ولی خب باید قوی باشی به خاطر خودت