2777
2789

بعد فوت زندگیتون چطور شد؟

به آرامش نسبی رسیدین یا بدتر شد؟

لطفا اونایی که پدر و مادرشون خوب بوده چیزی نگن😘

و اینکه من ارزوی مرگ نمیکنم فقط سواله برام

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

رفتار اونا بده ما هم مثل خودشون رفتار میکنیم عذاب وجدان میگیریم  :( 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر من بسیاررر ادم بدی بود

فوت نکرده ولی  از خونه جدا شد

بدون طلاق

یعنی ما که یکم بزرگ شدیم  و کاراشو دیدیم از خونه بیرونش  کردیم

دنبال عشق و حالشه

و اوضاع ما بله بهتر شد

لااقل  دیکه جل  چشممون نیس  و کثافتکاریاشو نمیبینیم

پیش  همسرامون سرافکنذه نیشتیم

کسی هم خبری  بیاره یا حرفی بزنه سرمونو بالا میگیریم میگیم به ما مربوط  نیس ما بیرونش  کردیم

خدا نکنه بمیره

کاش زنده باشه و عواقب کارشو ببینه.به بدبختی  و فلاکت بیفته و دم درمون مثل سگ التماس کنه

ببین مال من فوت نشده.تو اوج عصبانیتم و با گریه گفتم میدونم حتی اگه بمیره خاطرات بدش و آسیب هایی که بهم زده تموم نمیشه(فقط  حس ترحممون نسبت بهشون بیشتر میشه)فقط با مرگ خودم همه چیز تموم میشه

به جمله ام فکر کن.حقیقت همینه

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

پدر من بسیاررر ادم بدی بودفوت نکرده ولی از خونه جدا شدبدون طلاقیعنی ما که یکم بزرگ شدیم و کاراشو د ...

اخه چجوری از خونه انداختین بیرون؟ مگه خونه خودش نبود؟

پدر من بسیاررر ادم بدی بودفوت نکرده ولی از خونه جدا شدبدون طلاقیعنی ما که یکم بزرگ شدیم و کاراشو د ...

عزیزم🥲قطعا خیلی اذیتتون کرده که چنین آرزویی داری براش.کاش کسایی که درکت نمیکنن یا تو شرایطتت نبودن ریپلای نزنن

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

ببین مال من فوت نشده.تو اوج عصبانیتم و با گریه گفتم میدونم حتی اگه بمیره خاطرات بدش و آسیب هایی بهم ...

کاملا موافقم

ولی دارم آب شدن مادرمو میبینم جگرم آتیش میگیره

عزیزم🥲قطعا خیلی اذیتتون کرده که چنین آرزویی داری براش.کاش کسایی که درکت نمیکنن یا تو شرایطتت نبودن ...

کسایی که میان و میگن عب نداره بالاخره هر چی باشه پدرته

فقط  یه ارزو میکنم براشون...ایشالا سر خودشون بیاد تا اون موقع قضاوتم کنن

خونه خودش هم بود باز فرقی نمیکردقفل درو عوض کردیم گفتیم برو پیش همونی که ....

شاید باورت نشه ولی از خدامه بره خیانت کنه و دیگه نیاد خونه

کسایی که میان و میگن عب نداره بالاخره هر چی باشه پدرتهفقط یه ارزو میکنم براشون...ایشالا سر خودشون ب ...

آدم خجالت میکشه بگه این بابای منه

من بابام یه معتاد بیشرف کثافت بود بخاطره پول طلا همش مامانمو میزد خدا رو شکر چند سال مرده زندگیمون خیلی بهتر شده ولی مامانم بیکاری خاص گرفته از دست اون مردیکه بیشرف خدا لعنتش کنه