2777
2789
عنوان

خسته شدمم🥺

55 بازدید | 9 پست

وای بچه ها نمیدونم چی کار کنم دارم دیوونه میشم یه اقایی هست جای خونمون لوازم خرازی میفروشه لامصب خیلی جذابهه. خیلی با وقار و مؤدبه.. خیلی خوشم میاد ازش بخدا نمیدونم چی کار کنم توبه کنم خدا منو میبخشه؟ اخه متاهل هستم. یه شوهر فوق العاده بی ادب دارم فقط روز به روز هیکل گنده میکنه😑 هی بهم الکی گیر میده 

حالا من از این ور از این مرده خوشم اومده😑

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

لطفا فکر بد به سرتون نزنه من کلا دوبار رفتم دم مغازه این اقا اونم مجبور شدم تا بتونم خودم خرید نمیرم

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

حالا من چی کار کنمممم همش تو فکرشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب طلاق بگیر برو با اون باش

وایییی نههه من منظورم اینه که چی کار کنم توبه کنم از فکرم میره یا نه

اره خوب اگه بخوای میتونی فراموشش کنی کلا همیشه رابطه دست ما خانوماس اگه نخوایم کسی نمیتونه بهمون نزد ...

بخدا الان کلی گریه کردم برای گناهام کاش خدا منو ببخشه🙂🥺

ول کن چیزی نیس دیگ بهش فکر نکن بچسب ب زندگیت

ممنون گلم بخدا من خودم نمیخوتم از خودم تعریف کنم ولی گاهی وقتا شیطون خیلی ادم رو وسوسه میکنه🥺

ول کن چیزی نیس دیگ بهش فکر نکن بچسب ب زندگیت

اصلا اهل اینجور چیزا نیستم تا تونستم همه خودمو حفظ کردم اگه مردی دیدم تو خیابون سریع سرمو انداختم زمین ولی الان...