2777
2789

سلام

از ترفندهایی که بلدید برای آرایش 

یا مراقبت از پوست و مو و ابرو بگیم.

مثلا اینکه به جای فیس واش های کوچیک دستی که قطر دایره اش کمه ازین اسکاج یا لیف های سیلیکونی که تو بازار هست و پرز داره بگیرید هم قطرش زیاده هم خوب کف میکنه هم بهداشتیه هم راحت تو دستت میگیری هم خوب تمیز میکنه و ماساژ میده پوستتون رو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اسکراب استفاده میکنید؟

چه مارکی خوبه بگیرم؟

استفاده کردین رو پوستتان تغییراتی حس کردین؟

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

من شبا قبل خواب پماد زینک میزنم به صورتم یک شب در میون منافذم بسته شده

پوست من بهش خیلی حساسه

یکم که میزنم فرداش پر از جوش ریز میشه صورتم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

از اسکراب استفاده میکنید؟چه مارکی خوبه بگیرم؟استفاده کردین رو پوستتان تغییراتی حس کردین؟

من ازین لیف های اسکراب که تک لنگه میفروشن استفاده میکنم هفته ای یکبار عالیه فقط محکم نکش رو پوستت اگر پوستت خشکه که همین اسکاج سیلیکونی که گفتم خوبه هرروز بزنی

من شبا قبل خواب پماد زینک میزنم به صورتم یک شب در میون منافذم بسته شده

منم میزدم هر روز البته زیر آرایش دیدم جوشام زیاد شده البته من پوستم چربه بردی من زیادی چرب بود اما خوبه زخم و جوش ها رو التیام میده اگر فقط روی همون بزنی

من پشت چشمم مداد میکشم مثل خط چشم ، بعد با سایه مشکی فیت ش میکنم خیلی قشگ میشهاین بود راز من😅

چه خوب.مرسی امتحان میکنم

اگر  بالای خط چشم پاریس با مداد قهوه ای  یه خط در امتداد همون خط چشم و چسبیده بهش بکشی هم خیلی قشنگ میشه اینم امتحان کن

من ازین لیف های اسکراب که تک لنگه میفروشن استفاده میکنم هفته ای یکبار عالیه فقط محکم نکش رو پوستت اگ ...

برم بگم لیف اسکراب؟

چه شکلیه؟

کلا تاحالا اسکراب استفاده نکردم

میگن نمک بدن هم خوبه

برم بگم لیف اسکراب؟چه شکلیه؟کلا تاحالا اسکراب استفاده نکردممیگن نمک بدن هم خوبه

اگرپوستت خشکه مواظب باش. بله داروخانه ها یا فروشگاه های آرایشی حتی فروشگاههای  هایپر بززگ هم دارن فقط چون فیزیکی هست باید حواست باشه پوستت رو  آسیب نزنی. ماسک اسکراب مناسب نوع پوستت هم میتونی بگیری  هفته ای یکبارربیشتر نزن. اون نمکی که گفتی من نشنیدم راستش

اگرپوستت خشکه مواظب باش. بله داروخانه ها یا فروشگاه های آرایشی حتی فروشگاههای هایپر بززگ هم دارن فق ...

از این لیف آبی و مشکیا میگین؟

اره پوستم خشکه 

تو همین سایت میگفتن

یه چیز دیگه اینکه اگر انواع آجیل یا کنجد و مغزهای چرب داشتید مقدار کمیش رو آسیاب کنید قدر یه قاشق غذا خوری پر بشه چندبار آسیاب کنید ولی خیلی چرخ دنده ها نچرخه تا داغ نشه وقتی داره آسیای میکنه درشو باز کنید هم بزنید دوباره آسیاب کنید به روغن بیفته بعد تو یه ظرف بریزید بهش یک سوم استکان آب جوش اضافه کنید روی شعله خیلی ملایم خیلی خیلی ملایم من میگذارم رو بخاری یکم طول میکشه اما به جوش میفته و روغن میفته بعد آبش که تبخیر شد کامل روغنشو بریزید تو ظرف شیشه ای ترجیحا تیره تو یخچال مدتها میمونه.بزنید به ابرو و مژه عالیه.

فقط ابرو رو نیم ساعت بعد با دستمال پاک کنید در جهت خوابش که ریزش پیدا نکنه چون چربی میگن ریزش میارا برای ابرو (برای مژه نمیاره)

از این لیف آبی و مشکیا میگین؟اره پوستم خشکه تو همین سایت میگفتن

همه رنگش هست شکل دستکشه و تو یه بسته پلاستیکیه بسته بندیش.. شما پس نگیر

یه کرم یا ماسک اسکراب ملایم بگیر