2777
2789
عنوان

کیا تو روستا ده یا شهر خیلی کوچیک زندگی میکننن لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 51 پست
قطعااااا قطعاااااااااااااا روستاهای شمالفامیلمون رفته اونجا خونه خریدهتو بهشتن خیلی خوبهمردم شمال ب ...

شنیدم شمال واسه زندگی خوب نیست 

اکثر اوقات بارونیه و برا مایی ک عادت نداریم زیادی مرطوبه ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای وای نگووووووووفلانی طلاق گرفت فلانی حاملت فلانی خرابه فلانی نامزد کرد😭🤣

فقط منتظرن یه چی بشنون هزارتا حرف دربیان 

دیروز داشتم به جایی میرفتم جلوی درمون سوار ماشین اسنپ بودم اونم وابساده بود مسیرو پیدا کنه استرس داشتم که نکنه کسی ببینه بگه این زنه تو ماشین مرد غریبه چرا نشسته 😑😑😑😑

اونم دست خود ادمه من اخلاقم جوریه ک یکی پشت سرم حرف بزنه سریع میپرم بهش جوابشو میدم الانم اصلا جرئت ...

درسته ،تو فکر کن باهاشون دعوا کنی و جرشونم بدی واقعا 

ولی موضوع مهمتر اینکه عصبی میشی و اعصابت بگا میره اون ادم سابق نمیشییییی دیگه و باید هر دفعه با یکی دعوا کنی سر یچیز الکی و پوچ

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

گلی بچها برای مدرسه اذیت نمیشن یا خودم بخوام برم باشگاهی جایی ؟

نه نمیشن باید ماشین داشته باشی تا شهر نیم ساعت ربع دیقه راهع با ماشین

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

شنیدم شمال واسه زندگی خوب نیست اکثر اوقات بارونیه و برا مایی ک عادت نداریم زیادی مرطوبه ..

اره...باید بسازه با این موردش

اخه بچه دبستانی دارم مدرسه داره روستا خیلی بزرگ و ادماش با فرهنگ هستن ولی خب نمیدونم بچهام حس میکنم ...

از لحاظ امکانات چطوره ؟

ب نظرم بزرگ شدن تو محیط طبیعی براشون خیلی بهتر باشه تا زندگی تو ساختمون ..

اخه بچه دبستانی دارم مدرسه داره روستا خیلی بزرگ و ادماش با فرهنگ هستن ولی خب نمیدونم بچهام حس میکنم ...

از لحاظ امکانات چطوره ؟

ب نظرم بزرگ شدن تو محیط طبیعی براشون خیلی بهتر باشه تا زندگی تو ساختمون ..

فقط فضولی مردمش اذیت میکنه

دقیقا🥲ظاهرا همه از فوضولی مردم تو روستاها در عذابن

فقط منتظرن یه چی بشنون هزارتا حرف دربیان دیروز داشتم به جایی میرفتم جلوی درمون سوار ماشین اسنپ بودم ...

وای خدا

دقیقاااااااا دغدغه فکری منم همینه دقیقاا همین😵‍💫

با اینکه تو شهر کوچیکیم ولی هنوز مردم سرشون تو کو... بقیست

خیلی اذیت میشم

نمیتونی با  شوهرتون صحبت کنی بری شهر

درسته ،تو فکر کن باهاشون دعوا کنی و جرشونم بدی واقعا ولی موضوع مهمتر اینکه عصبی میشی و اعصابت بگا می ...

اره شاید

ولی درکل من عاشق روستام بی سر و صدا 

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره