2777
2789
عنوان

کیا تو روستا ده یا شهر خیلی کوچیک زندگی میکننن لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 51 پست

خودم تو شهرم مامانم اینا روستا

هم خوبه هم بد

خوبیش اینه بی سر و صداس هوا الوده نیست تمیزه صدای پرندگان جوی اب برف باران

ولی بدیش اینه ک برای بعضی کارا باید بریم شهر انجام بدیم مثلا کار بانکی خرید لباس

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو روستا هستم اصلا راضی نیستم همه چیز که آب وهوا نیست امکانات نداره دکتر نداره بدتر از همه پیش خانواده شوهرم زندگی میکنیم اصلا افتضاححح این زندگی پول خرید خونه هم نداریم الان ولی انشالله میخریم میریم شهر از اینجا 

من اصلا بیرون درنمیام زنا تو کوچه میشینن از جلوشون رد میشی تا ۵۰ متر زل میزنن بهت

وای وای نگوووووووو

فلانی طلاق گرفت فلانی حاملت فلانی خرابه فلانی نامزد کرد😭🤣

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

زندگی تو محله کوچیک فقط از لحاظ حرف دراوردنا و دخالتاشون سخته من رفت و امد نمیکنم و حرفشونم برامون م ...

ولی خیلی رو اعصابن

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

من تو روستا هستم اصلا راضی نیستم همه چیز که آب وهوا نیست امکانات نداره دکتر نداره بدتر از همه پیش خا ...

خودت بچه شهر بودی اومدی روستا؟

مادر و خواهر همسرم داهات زندگی میکنن

من خودم عاشق داهاتم وقتی میرم کیف میکنم از سکوت و آبو هوای تمیزش 

ولی یه چیزی که هست کلا دوس ندارم توی دید باشم آسه میرم آسه میام به همیسه به شوهرم میگم از جاده پایینی برو که کسی نیست

چون محیط کوچیکه و همدیگه رو خوب میشناسن یه ذره پات کج شه دیگه بیا و درستش کن

اون ک تا دلت بخواد سر روستا بلانسبت بگوز^ی ته روستا میگن دختر فلانی بود زن فلانی بود

ارههههه🤣😭دقیقا همینهههه

زندگی تو محله کوچیک فقط از لحاظ حرف دراوردنا و دخالتاشون سخته من رفت و امد نمیکنم و حرفشونم برامون م ...

اونم دست خود ادمه من اخلاقم جوریه ک یکی پشت سرم حرف بزنه سریع میپرم بهش جوابشو میدم الانم اصلا جرئت نمیکنن درموردم حرفی بزنن

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

محیط عالی مردم نه .‌ ولی خب دیگه ب کتفمم نیست حرفشون 🗿

ب عنت بگیر

ولی خیلی رو مخن

خب با این توصیفات بچه پول داشتین برای خرید خونه تو روستاها شمال خونه میخریدین یا خود شهر بچه دبستانی ...

قطعااااا قطعاااااااااااااا روستاهای شمال

فامیلمون رفته اونجا خونه خریده

تو بهشتن خیلی خوبه

مردم شمال ب شدت با فرهنگ و دوست داشتنی هستن

قطعااااا قطعاااااااااااااا روستاهای شمالفامیلمون رفته اونجا خونه خریدهتو بهشتن خیلی خوبهمردم شمال ب ...

گلی بچها برای مدرسه اذیت نمیشن یا خودم بخوام برم باشگاهی جایی ؟ 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
مادر و خواهر همسرم داهات زندگی میکننمن خودم عاشق داهاتم وقتی میرم کیف میکنم از سکوت و آبو هوای تمیزش ...

دقیقا

ببخشید توی ک.ون ادم رو نگاه میکنن🥴