2777
2789

من ۲ بهمن پریود شدم و امروز روز تخمک گذاریمه. از چند روز پیش هم ترشحات تخمک گذاری رو دارم. از اون ترشحاتی که مثل سفیده تخم مرغه. از دیروز معدم درد میکنه و دو روزه سینه هام سفت و دردناک شده. چون بارداریهای قبلم هم که سقط شدن این علائم رو داشتم امروز بی بی چک زدم. همون موقع منفی شد. ولی بعد چند ساعت که رفتم دستشویی دیدم مثبت شده. مگه میشه آدم پریود بشه ولی باردار باشه. تازه همون روز که پریود شدم قبلش بی بی چک زدم منفی شد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من ..دوماه پریود شدم ولی بعد که نشدم رفتم سونو گفت ۹ هفته هم رد شده😂😂😂..البته شما باید آزمایش خون بدی تا مطمئن بشی .

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

تا پنج دقیقه فقط درست نشون میده نه چند ساعت

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

روز تخمک گذاری اخه؟؟ 😄😄

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

عزیزم نتیجه چند ساعت بعد بی بی چک ارزش نداره !!!!

رنگش پخش میشه فک کردی مثبته

شما بی بی چکت هر نتیجه ایی ک ۱۰ دقیقه اول نشون بده معتبره

رو خودش نوشته

باز نمیدونم چرا یسری اشتباه میکنن نگهش میدارن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

آره من ..دوماه پریود شدم ولی بعد که نشدم رفتم سونو گفت ۹ هفته هم رد شده😂😂😂..البته شما باید آزمایش ...

فقط دوماه پریود شدی آخه منم ۸هفته م این ماه اول لکه بینی داشتم الانم پریودم دوروزه.مشکلی برا بچه پیش نیومد من خیلی میترسم🥲🥲

منی که باردارم ۸هفته .اول لکه بینی داشتم الان دوروزه که موعد پریودیمه .پریود شدم🤯🤯رفتم سونو گفتن ب ...

کاش خدا بعد از ۵ سال بهم نگاه کنه و بهم یه بچه سالم و صالح بده. به سلامتی بغلش کنی عزیزم.❤